counter

Mιλάει στο FTHIS.GR για το ατύχημα στο studio που την έστειλε στο νοσοκομείο

Mιλάει στο FTHIS.GR για το ατύχημα στο studio που την έστειλε στο νοσοκομείο
Mιλάει στο FTHIS.GR για το ατύχημα στο studio που την έστειλε στο νοσοκομείο

Mάγδα Τσέγκου

Από το πλατό… στο νοσοκομείο βρέθηκε η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου!

Η Μάγδα Τσέγκου την ώρα του διαλλείματος της εκπομπής, το πρωί του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, μπερδεύτηκε στα καλώδια του στούντιο και έπεσε με δύναμη στο πάτωμα, ενώ μεταφέρθηκε από τους συνεργάτες της σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Νέου Φάληρου.

Το FΤΗIS.GR επικοινώνησε με τη παρουσιάστρια για να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της: "Χτύπησα πολύ δυνατά. Μπερδεύτηκα στα καλώδια και γλίστρησα. Από την δύναμη της πτώσης δεν ένιωθα τα χέρια, τα πόδια μου. Έπεσα πολύ άσχημα. Ήρθε ο floor manager και με σήκωσε στα χέρια του γιατί ήμουν σε άθλια κατάσταση και ξαναπέσαμε κάτω και οι δύο μαζί, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη φόρα. Ήταν κάτι απίστευτο!".

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Από τη μια στιγμή στην άλλη και ενώ η Μάγδα Τσέγκου βρισκόταν κανονικά στην έναρξη της εκπομπής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πως το αντιμετώπισε όλο αυτό ο παρουσιαστής της εκπομπής; Η Μάγδα μας λέει: "Ο Γιώργος Αυτιάς τρελάθηκε. Αυτός έπρεπε να παρουσιάζει την εκπομπή ενώ εγώ περνούσα μπροστά του με το φορείο! Ευτυχώς που δεν ήταν και ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατί το τράνταγμα ήταν πολύ δυνατό".

Η Μάγδα Τσέγγου τώρα βρίσκεται στο σπίτι της και δέχεται την φροντίδα της οικογένειας της ενώ αύριο, Κυριακή 3 Νοεμβρίου, δεν θα είναι στην εκπομπή: "Τώρα είμαι στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου έχει πρηστεί η μέση μου, έχω πολύ βαρύ χτύπημα. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, δεν θα είμαι στην εκπομπή. Εδώ δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι την κουζίνα! Υποφέρω, δεν μπορώ να σταθώ πουθενά πιστεύω ότι θα χρειαστώ μια βδομάδα για να συνέλθω".

Μάγδα Τσέγκου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR