counter

Η Kim Kardashian με σιθρού φόρεμα αξίας 2.700 ευρώ και 22 κιλά πιο αδύνατη!

Η Kim Kardashian με σιθρού φόρεμα αξίας 2.700 ευρώ και 22 κιλά πιο αδύνατη!
Η Kim Kardashian με σιθρού φόρεμα αξίας 2.700 ευρώ και 22 κιλά πιο αδύνατη!

Η Kim Kardashian με σέξι αποκαλυπτικό φόρεμα

H Kim Kardashian ξεφορτώθηκε τα κιλά της εγκυμοσύνης και το γιορτάζει. Εμφανίστηκε στο βραδινό show του Jay Leno πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Η σέξι βασίλισσα των ριάλιτι έφτασε στο στούντιο από νωρίς με τους μακιγιέρ και τους κομμωτές να τρέχουν για να προλάβουν να την προετοιμάσουν γι αυτήν της την εμφάνιση.

Πράγματι, η πληθωρική Kim Kardashian έκανε είσοδο στην τηλεοπτική εκπομπή και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή και το τηλεοπτικό κοινό με την απώλεια βάρους της και τη σιλουέτα της.

Φορώντας ένα εφαρμοστό λευκό δαντελένιο φόρεμα η διάσημη τηλεπερσόνα εισήλθε στο τηλεοπτικό πλατό με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το πρόσωπό της έλαμπε και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Άλλωστε, δεν της λείπει τίποτα. Κρατάει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της, έχει έναν σύντροφο που την υπεραγαπάει, μια οικογένεια που τη λατρεύει και τους τραπεζικούς της λογαριασμούς που γεμίζουν με γρήγορους ρυθμούς.

Ο ερχομός της μικρής της, της άλλαξε τη ζωή και την έκανε πολύ ευτυχισμένη. Τα 22 κιλά όμως την ενοχλούσαν. Ένιωθε ότι είχε χάσει κάτι από την αίγλη της. Ίδρωσε πολύ για να τα χάσει και τελικά τα κατάφερε. Αισθάνεται sexy και ποθητή ξανά. Ίσως να υπερέβαλε στυλιστικά που μέσα από το δαντελένιο φόρεμα επέλεξε να βάλει μαύρα εσώρουχα αλλά σίγουρα η μόδα θα της το συγχωρήσει, αφού είχε καιρό να βάλει τόσο μικρό νούμερο σε φόρεμα.

Το see-through δαντελένιο φόρεμα Dolce & Gabbana  που κόστιζε 2.700 ευρώ αναδείκνυε μοναδικά τις χυμώδεις καμπύλες της Kim Kardashian, όπως και τα εσώρουχα της τα οποία ξεσήκωσαν για ακόμη μια φορά τον ανδρικό πληθυσμό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR