counter

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Γιώργος Παπαδάκης και το Πρωινό ΑΝΤ1!

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Γιώργος Παπαδάκης και  το Πρωινό ΑΝΤ1!
Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Γιώργος Παπαδάκης και το Πρωινό ΑΝΤ1!

Γιώργος Παπαδάκης

Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Για ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα καταφέρνουν να κερδίσουν την πρωτιά στις καρδιές των τηλεθεατών και στους πίνακες της AGB.  

Από την πρώτη του καλημέρα για την νέα τηλεοπτική σεζόν, στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 έως και τις 30 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 31,3%. Πρωτιά για τον αγαπημένο παρουσιαστή και στο νεανικό κοινό καθώς κατά την ίδια χρονική περίοδο, τερμάτισε πρώτος και στο δυναμικό κοινό 15-44 σημειώνοντας μέσο όρο 24%.

Πιο ειδικά τα ποσοστά τηλεθέασης που αφορούν τους άντρες 15-24 ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 17,6% ενώ στις γυναίκες 25-44 η τηλεθέαση έφτασε το 25,6%. 

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Παπαδάκης τερμάτισε πρώτος και στη Ζώνη μετάδοσής του. Στο σύνολο του κοινού η απόσταση από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 6,3 μονάδες και στο δυναμικό κοινό 15-44 η διαφορά ήταν 5,2 μονάδες.

Τον μήνα Οκτώβριο, η εκπομπή βρέθηκε στην πρώτη θέση τόσο στο σύνολο του κοινού με 31,6% όσο και στους 15-44 με 25,1%. Τα υψηλότερα μερίδια προήλθαν από το κοινό 25-44 καθώς έφτασαν το 25,5% και κυρίως από τις γυναίκες 25-44 που παρακολούθησαν τον Γιώργο Παπαδάκη σε ποσοστό 26,6%.Τον Οκτώβριο η εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 επικράτησε και στη Ζώνη μετάδοσής της στο σύνολο του κοινού με 6,9 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Επίσης προηγήθηκε και στο δυναμικό κοινό 15-44 με 6,4 μονάδες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR