counter

Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: "Έχω κάνει "στημένες" παπαρατσίστικες φωτογραφίσεις"

Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: "Έχω κάνει "στημένες" παπαρατσίστικες φωτογραφίσεις"
Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: "Έχω κάνει "στημένες" παπαρατσίστικες φωτογραφίσεις"

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη κεντρίζει το ενδιαφέρον μας κάθε φορά που μιλά αφού αφοπλίζει και εκπλήσσει με την ειλικρίνεια της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό Celebrity η παρουσιάστρια της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής του Star, “Μελέτησε το” απάντησε ευθέως και χωρίς περιστροφές σε ερωτήματα που αφορούν τη ζωή, τον έρωτα, τη δουλειά της αλλά τη δημοσιότητα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις στημένες παπαρατσίστικες φωτογραφίσεις που γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Είναι γνωστό ότι πολλοί celebrities “στήνουν” με τη βοήθεια των παπαράτσι πολλές φορές κάποιες προσωπικές τους στιγμές από εξόδους τους ή κοντινές τους αποδράσεις. Ποια είναι η γνώμη της Ελεονώρας Μελέτη η οποία παραδέχεται ότι το έχει κάνει και αυτή;

“Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καθόλου απαραίτητες γι ‘αυτό και πλέον έχουν καταλήξει να είναι και γραφικές  - με την καλή έννοια - , όπως και το άτυπο ραντεβού μου με τους φωτογράφους στην παραλία. Κάθε εβδομάδα τα ίδια και τα ίδια, με τη σανίδα του σερφ, και τους φωτορεπόρτερ να χάνουν την Κυριακή τους, περιμένοντας να με απαθανατίσουν να “τριμάρω” το πανί. Σαφώς και ξέρω ότι είναι εκεί και περιμένουν, σαφώς και τους χαιρετάω και τους μιλάω γιατί σέβομαι το γεγονός ότι δουλεύουν εκείνη την ώρα, αλλά ίσως τελικά από την επανάληψη αυτού του ίδιου σκηνικού να αποδεικνύεται πως δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που στήνουν τα παπαρατσικά τους.  Άλλωστε, πλέον, και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει αν μια φωτογραφία αποτελεί επαγγελματική συμφωνία ή αν είναι προϊόν δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος”.

Αν και δεν είναι “φίλη” των στημένων παπαρατσίστικων  φωτογραφιών η Ελεονώρα Μελέτη, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει συνεννοηθεί με παπαράτσι για τέτοιου είδους φωτογράφιση, απάντησε θετικά:

“Σαφώς (και έχω κάνει). Όμως στο πλαίσιο προώθησης της εκπομπής ή κάποιου προϊόντος με το οποίο σχετιζόμουν διαφημιστικά, μέσω συμβολαίου που προέβλεπε και τέτοιου τύπου φωτογραφίες”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR