counter

Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη! Η ηλικία της ο λόγος που δεν θέλει να γιορτάσει

Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη! Η ηλικία της ο λόγος που δεν θέλει να γιορτάσει
Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη! Η ηλικία της ο λόγος που δεν θέλει να γιορτάσει

Μπορεί τα χρόνια να περνάνε και η Ελένη Μενεγάκη που έχει γενέθλια στις 29 Οκτωβρίου να παραμένει κούκλα, αλλά η ηλικία της είναι ο λόγος που δεν θέλει να γιορτάσει.

Στην εκπομπή της 28ης Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη, προειδοποίησε on air τους συνεργάτες της να μην της φέρουν τούρτα και καμία έκπληξη που να θυμίζει γενέθλια. Ωστόσο όπως είπε, στα καμαρίνια θα δέχεται και τούρτες και κεράκια, αλλά όχι στον "αέρα".

Η Ελένη Μενεγάκη κλείνει τα 44 της χρόνια και παρότι δεν κρύβει την ηλικία της, αποφάσισε να μην την διατυμπανίζει κιόλας και κάποια στιγμή να πάψει να γιορτάζει τα γενέθλιά της τηλεοπτικά.

Από το βράδυ ξεκίνησαν οι ευχές και συνεχίζονται και το πρωί. Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε μέσω twitter να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις ευχές τους στα γενέθλιά της: "Ποσο χαρούμενη με κάνετε ... Τόσες ευχές από χτες το βράδυ.... Όλοι μου οι φίλοι κοντά μου🌺 Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ💗😘", ενώ ευχαρίστησε και τα fan club της για τα φωτογραφικά κολάζ που της έστειλαν δώρο.

Πάντως όταν στα 44 σου έχεις καταφέρει... να έχεις αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, μια μεγάλη περιουσία, να έχεις πετύχει στην καριέρα σου και να σε αγαπά όλη η Ελλάδα, να είσαι υγιής εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι, να παραμένεις όμορφος και νέος και να ζεις τη ζωή που θέλεις με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει... δεν υπάρχει κανένας λόγος... να μην θέλεις να γιορτάζεις.

Να της ευχηθούμε λοιπόν και εμείς Χρόνια Πολλά!!... και όπως έχει πει και ο Γιώργος Λιάγκας... δυστυχώς για εκείνη ήταν συμμαθητές άρα πάντα όλοι θα ξέρουν πόσο χρονών είναι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR