counter

H εντυπωσιακή έναρξη του δεύτερου live του Dancing with the Stars 4! (Video)

H εντυπωσιακή έναρξη του δεύτερου live του Dancing with the Stars 4! (Video)
H εντυπωσιακή έναρξη του δεύτερου live του Dancing with the Stars 4! (Video)

Η έναρξη του DWTS4

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Η έναρξη του δεύτερου live του Dancing with the Stars 4 είναι γεγονός! Μια έναρξη λαμπερή, εξίσου εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη με την έναρξη του πρώτου live που επιφύλασσε στο τηλεοπτικό μια μοναδική χορευτική βραδιά: εγγυάται ότι και οι υπόλοιπες κυριακάτικες χορευτικές βραδιές θα είναι γεμάτες από τον ρυθμό, την ένταση και την μαγεία που κρύβει μέσα του ο χορός!

Η παρουσιάστρια και βασίλισσα του χορού, Δούκισσα Νομικού, υποδέχτηκε την 4μελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη, την Γκαλένα Βελίκοβα και τον Αλέξη Κωστάλα καθώς και τους 14 celebrities συμμετέχοντες με τους χορευτικούς τους παρτενέρ, που κάνοντας την είσοδό τους στην σκηνή λίγη ώρα αργότερα, μας προϊδέασαν για dance steps που θα θυμόμαστε για καιρό: Ευαγγελία Αραβανή, Κλέλια Πανταζή,Γωγώ Μαστροκώστα, Μαίρη Συνατσάκη, Χρύσπα ,Κατερίνα Στικούδη ,Ελένη Χατζίδου, Μιχάλης Μουρούτσος, Λάκης Γαβαλάς, Σάκης Αρσενίου, Άλεξ Κάβδας, Ησαΐας Ματιάμπα, Θάνος Καληώρας και Κωνσταντίνα ετοιμάζονται να κλέψουν την παράσταση με την χορευτική τους δεινότητα. Aπό το green room η περσινή νικήτρια του show, Ντορέτα Παπαδημητρίου μεταδίδει τον παλμό των συμμετεχόντων, oύσα και εκείνη στην έναρξη άκρως εντυπωσιακή!

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι το CIRQUE DU SOLEIL και το συναρπαστικό χορευτικό act του στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS! Ένα από τα μεγαλύτερα  συγκροτήματα καλλιτεχνών παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη μεγαλειώδη παράστασή του «DRALION», την οποία το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από 29 Οκτωβρίου έως - 3 Νοεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. Πρόκειται για μια παράσταση που αψηφά τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μία ακόμη συναρπαστική σκηνική εμπειρία, που θα λατρέψουν θεατές κάθε ηλικίας.

Το δεύτερο live του Dancing with the Stars 4 θα φιλοξενήσει και την πρώτη αποχώρηση διαγωνιζόμενου! Όποιος και αν είναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει χορέψει και απόψε με την καρδιά του!

Δείτε την έναρξη στο video που ακολουθεί:


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR