counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και το FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και το FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και το FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Παρέλαση Celebrities στα Νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός του Fthis.gr ήταν εκεί!

Η Ελένη Φουρέιρα με τον καφέ στο χέρι και χειμερινό look έκανε τα ψώνια της στα μαγαζιά της Γλυφάδας. Φορώντας army jacket, δερμάτινες ταμπά μπότες, και καπελάκι jokey η Ελένη Φουρέιρα ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις δουλειές της για να αγοράσει τα απαραίτητα!

Στη Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και την Κατερίνα Λάσπα. Η γνωστή παρουσιάστρια με γοργό βήμα διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής συνδυάζοντας βόλτα και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Κατερίνα Λάσπα με casual ντύσιμο, τζιν παντελόνι, και λευκό t-shirt που άφηνε ακάλυπτους τους γυμνασμένους κοιλιακούς της δείχνει πιο fit από ποτέ!

Οικογενειακή βόλτα στην ίδια περιοχή και για τον Στάθη Αγγελόπουλο. Ο τραγουδιστής πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη σύντροφό του Παρί και την κορούλα τους. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η ομοιότητα του τραγουδιστή με τη μικρή είναι πραγματικά καταπληκτική!

Για βόλτα στη Γλυφάδα κατέβηκε και ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τραγουδιστής με αθλητική περιβολή, έδειχνε χαλαρός και μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο του ενώ δεν δίστασε να χαρίσει το χαμόγελο του στον φωτογραφικό φακό του Fthis.gr.

Η Αννίτα Πάνια, έκανε τη διαφορά αφού εδώ και χρόνια ψηφίζει βόρεια προάστια! Η ανατρεπτική παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της στην αγορά της Κηφισιάς παρέα με μια καλή της φίλη. Ο μικρός Αντρέας πάει πλέον στο σχολείο και η παρουσιάστρια όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο χαλαρώνει πίνοντας το καφεδάκι της σε στέκια της περιοχής. Τι και αν ο Νοέμβρης είναι προ των πυλών η Αννίτα δεν αποχωρίζεται με τίποτα τις σαγιονάρες της! Όσο για το υπόλοιπο ντύσιμο; Εντελώς casual, αφού στην καθημερινότητα της επιλέγει τζιν παντελόνια και απλά t-shirt.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR