counter

Το τηλεφώνημα του Μάνου Ιωάννου 6 η ώρα το πρωί σε Λιάγκα - Σκορδά και η αφιέρωση στη Γερμανού (Video)

Το τηλεφώνημα του Μάνου Ιωάννου 6 η ώρα το πρωί σε Λιάγκα - Σκορδά και η αφιέρωση στη Γερμανού (Video)
Το τηλεφώνημα του Μάνου Ιωάννου 6 η ώρα το πρωί σε Λιάγκα - Σκορδά και η αφιέρωση στη Γερμανού (Video)

Ναταλία Γερμανού αφιέρωση

Λένε ότι στον έρωτα δεν υπάρχει λογική και ότι όταν είσαι ερωτευμένος κάνεις ότι αισθάνεσαι, ακόμη και τα πιο τρελά πράγματα.

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού και του Μάνου Ιωάννου μπορεί να μας εξέπληξε γιατί «έσκασε» ξαφνικά αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι δυνατή και έχεις βάσεις για μια σχέση που θα ΄χει διάρκεια. Η Ναταλία Γερμανού είναι ερωτευμένη, είναι καλά και δεν έχει και λόγο να το κρύψει.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το ΠΡΩ1ΝΟ» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μετεγγραφή στο κανάλι του Αντ1 που από φέτος θα είναι και η τηλεοπτική της στέγη, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άνθρωπο που έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή της τους τελευταίους μήνες .

Ο Μάνος Ιωάννου κέρδισε τη Ναταλία Γερμανού με την ειλικρίνεια του και με την τόλμη του. Μπορεί να είναι νέος αλλά ξέρει να διεκδικεί τη γυναίκα που του αρέσει ακόμη κι αν αυτή είναι η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ο σύντροφος της την προσέγγισε πολύ «ντόμπρα» και ειλικρινά λέγοντας της ότι δεν είναι και το πιο πιστό και ηθικό παιδί σε θέματα σχέσεων. Το σθένος του και η ειλικρίνεια του έκαναν τη Ναταλία Γερμανού να «πέσει» και ανταποκριθεί στον έρωτα του.

Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα όμως την ώρα του αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν η αφιέρωση που έκανε ο σύντροφος της ο οποίος τα 'χε ήδη κανονίσει όλα με την Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα. Η αγωνία του για το αν θα γίνει σωστά η έκπληξη για την αγαπημένη του Ναταλία, ήταν τόσο μεγάλη που τηλεφώνησε στη Φαίη και το Γιώργο στις 6 το πρωί.

"Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει...κόντρα στα πρέπει και στα μη...αυτός ο έρωτας για πάντα θα νικά..." από το Μάνο Ιωάννου στη Ναταλία Γερμανού, με πολλή αγάπη.  

Η Ναταλία Γερμανού εμφανώς ξαφνιασμένη ανταπέδωσε την αφιέρωση ενώ τα μάτια της έλαμπαν από χαρά και ευτυχία.

Δείτε στο βίντεο ποιο τραγούδι αφιέρωσε η Ναταλία:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR