counter

Η Πηνελόπη Πλάκα βγήκε... όπως σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι"!

Η Πηνελόπη Πλάκα βγήκε... όπως σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι"!
Η Πηνελόπη Πλάκα βγήκε... όπως σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι"!

Την διαφήμιση με το γλυκύτατο κοριτσάκι που κοιταζόταν κάθε πρωί στον καθρέφτη της και έλεγε μέσα στο παράπονο: «Κάθε πρωί μαζί με μένα ξυπνάει και η ζούγκλα, δηλαδή τα μαλλιά μου», την θυμόσαστε;

Κάτι τέτοιο θύμισε και η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης  «Ευτυχισμένες Μέρες» στο  Θέατρο Τέχνης Κ. Κουν-Φρυνίχου. Η νεαρή ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα ελαφρώς –έως πολύ- αχτένιστη.

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μια ωραία και φρέσκια παρουσία στο χώρο που είχε αποσπάσει θετικά σχόλια για την όμορφη και γλυκιά φατσούλα της.

Κατέφθασε στο θέατρο με ένα total black σύνολο το οποίο δεν αναδείκνυε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της, ίσα, ίσα, θα λέγαμε ότι της πρόσθετε κιλά.

Αυτό όμως που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το ατίθασο μαλλί της. Η Πηνελόπη Πλάκα έμοιαζε με γυναίκα που μόλις ξύπνησε ή που ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή μέσα στο αυτοκίνητο. Ξέρετε τη γνωστή αυτή εικόνα που βαφόμαστε και ετοιμαζόμαστε εν κινήσει ενώ τα διπλανά αυτοκίνητα σχολιάζουν και αποδοκιμάζουν με μορφασμούς και «κολακευτικά» σχόλια.

Η Πηνελόπη Πλάκα δεν πρόλαβε να στεγνώσει καλά την πλούσια κόμη της, την πέταξε και από την άλλη πλευρά και βγήκε. Τα μαλλιά της ήταν άγρια και διατηρούσαν το φυσικό τους σπάσιμο δίνοντας τη φυσκότητα της άγριας φύσης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR