counter

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνη στα μαγαζιά για shopping therapy

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνη στα μαγαζιά για shopping therapy
Κατερίνα Καινούργιου: Μόνη στα μαγαζιά για shopping therapy

Η σχέση της με τη μόδα είναι πλέον γνωστή. Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα ρούχα, τα παπούτσια, το στυλ και περνά πολλές ώρες καθημερινά στο διαδίκτυο και στα περιοδικά μόδας ώστε να ενημερώνεται για τις τάσεις και τις νέες αφίξεις. Συνεχίζει κανονικά να σχεδιάζει κα να προτείνει τα δικά της ρούχα σε γνωστή εταιρία ρούχων και παρακολουθεί τι υπάρχει στην αγορά.

Αγαπημένο της «χόμπι» είναι και η βόλτα στα μαγαζιά και σαφώς τα ψώνια. Σαν κλασσική γυναίκα ποτέ δεν της αρκούν όσα έχει και θέλει να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της για να αισθάνεται και η ίδια πιο όμορφη.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Κατερίνα Καινούργιου  κατά τη διάρκεια της βόλτας της σε γνωστό εμπορικό κέντρο την ώρα που έκανε τη «γύρα» της στα μαγαζιά και έκανε τα ψώνια της.

Η νεαρή παρουσιάστρια που έχει υιοθετήσει το ροκ ύφος έκανε τη βόλτα της σε μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και καταστήματα με είδη σπιτιού. Εδώ και λίγο καιρό συζεί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όπως έχει δηλώσει και η ίδια το νοικοκυριό περνάει από τα χεράκια της.

Ντυμένη με το αγαπημένο της μαύρο δερμάτινο παντελόνι, πουκάμισο σε militaire ύφος και τα αγαπημένα της ψηλά μποτίνια απόλαυσε τη βόλτα της μόνη της ενώ χάρισε και το χαμογελάκι της στον φωτογραφικό φακό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR