counter

Video - Η μικρή Μαρία χορεύει σε γλέντι στον καταυλισμό των τσιγγάνων

Video - Η μικρή Μαρία χορεύει σε γλέντι στον καταυλισμό των τσιγγάνων
Video - Η μικρή Μαρία χορεύει σε γλέντι στον καταυλισμό των τσιγγάνων


Ένα αποκλειστικό video προβάλλει στην ιστοσελίδα της η on line έκδοση της Βρετανικής Daily Mail. Η μικρή Μαρία χορεύει σε καταυλισμό τσιγγάνων και το συγκεκριμένο video έχει ξεσηκώσει θύελλα.

Στην εικόνα φαίνεται η μικρή Μαρία, με ροζ φόρμα και τα μαλλιά της πιασμένα να χορεύει στην πίστα, μαζί με ένα ζευγάρι, το οποίο ωστόσο δεν είναι εκείνο με το οποίο ζούσε η 4χρονη.

Η ξανθιά κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο είναι η 21χρονη Μ.Δ., εγγονή του αρχηγού της φυλής. «Η μητέρα της την έστειλε μαζί μας στην πίστα. Της άρεσε να χορεύει, δεν της συμπεριφέρονταν άσχημα», αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Σύμφωνα με την εφημερίδα το video τραβήχτηκε πριν 3 μήνες.

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί το ζευγάρι που κρατούσε το τετράχρονο κορίτσι σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση.

Εντός της ημέρας θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο αθίγγανων, που παρουσιάζονταν ως γονείς της τετράχρονης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR