counter

Η Ελένη Φουρέιρα μόλις ξύπνησε, άβαφη και χωρίς ρετούς!

Η Ελένη Φουρέιρα μόλις ξύπνησε, άβαφη και χωρίς ρετούς!
Η Ελένη Φουρέιρα μόλις ξύπνησε, άβαφη και χωρίς ρετούς!

Ελένη Φουρέιρα

Τα μεγάλα της χαρακτηριστικά και το καθάριο πρόσωπό της φωτογράφισε η Ελένη Φουρέιρα άβαφη και δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο instagram.

Το πρωί της Κυριακής η Ελένη Φουρέιρα ξεκούραστη μετά από πολλές ώρες ύπνου, Καλημέρισε τους followers της με μια selfie φωτογραφία και στη λεζάντα έγραφε: "Κυριακή πρωί, δεν δουλεύω, είμαι αμακιγιάριστη, η φώτο είναι χωρίς φίλτρο, ο καθρέφτης λέει πάντα την αλήθεια".

Η Ελένη Φουρέιρα χωρίς μακιγιάζ, άβαφη και χωρίς ρετούς είναι το ίδιο όμορφη με τα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά λιγότερο εντυπωσιακή. Στη φωτογραφία μοιάζει με ένα πολύ όμορφο κορίτσι της ηλικίας της, αφού είναι μόνο 26 ετών, ενώ στα περιοδικά με άπιαστη diva. Τέτοιου είδους φωτογραφίες όμως είναι που φέρνουν τον καλλιτέχνη πιο κοντά στο κοινό του, κάνοντάς τον γήινο και αυξάνουν το fan club, από κοριτσάκια που νιώθουν το είδωλό τους "υπαρκτό".

Τα καλοσχηματισμένα της φρύδια δίνουν ένταση στο βλέμμα της ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, ενώ η λεία επιδερμίδα της δεν χρειάζεται ρετούς γιατί πολύ απλά δεν έχει σπυράκια, ούτε ουλές, ούτε ευρυαγγείες. Αν και κούκλα άβαφη, η Ελένη Φουρέιρα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο lip gloss, που κάνει τα χείλη της shiny και ακόμη πιο σαρκώδη.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR