counter

Mπέττυ Μαγγίρα: Η σχέση της με τον σύζυγό της και το φύλο του δεύτερου παιδιού της

Mπέττυ Μαγγίρα: Η σχέση της με τον σύζυγό της και το φύλο του δεύτερου παιδιού της
Mπέττυ Μαγγίρα: Η σχέση της με τον σύζυγό της και το φύλο του δεύτερου παιδιού της


Μπέτι Μαγγίρα

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Μπέτυ Μαγγίρα λίγο πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Η showoman άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα: για την σχέση της με τον σύζυγό της και το πόσο καλός πατέρας είναι, για τις σκέψεις που την διακατέχουν ως μητέρα –προσεχώς δύο κοριτσιών-, για τα μελλοντικά της όνειρα και την απώλεια της γιαγιάς της που της κόστισε πολύ συναισθηματικά.

Για τον σύζυγό της και την σχέση του με την κόρη της Ανδριάνα μιλά με συγκίνηση: "Η Ανδριάνα έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της, είναι σαν να βλέπεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Είναι φανταστικός μπαμπάς ο Δημήτρης, ασχολείται μαζί της και το ευχαριστιέται. Ακόμη κι ένα μήνα να τους άφηνα μαζί, θα ήμουν ήσυχη. Ο άντρας μου είναι ο πιο cool και αισιόδοξος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου".

Κοντά στα Χριστούγεννα, θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, που θα είναι επίσης κοριτσάκι: "Τέλη Οκτωβρίου μπαίνω στον όγδοο μήνα. Η αλήθεια είναι πως μαθεύτηκε αρκετά νωρίς. Είχα αποφύγει να περάσω από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο και έπειτα πήγα σε ένα κατάστημα με φυτικές βαφές. Κάπως έτσι διέρρευσε, ενώ ήμουν στον τρίτο μήνα. Νιώθω χαρούμενη που θα κάνω πάλι κοριτσάκι. Μου αρέσουν πολύ τα κορίτσια και ανησυχούσα μήπως έρθει κανένα αγόρι Ταλιμπάν".  

Μπέτι Μαγγίρα

Άνθρωπος πολύ σημαντικός στη ζωή της υπήρξε η γιαγιά της, Ματθίλδη και η Μπέττυ εξομολογείται για εκείνη: "Ήταν μια πραγματική σταρ η γιαγιά μου. Τραγουδούσε, χόρευε, μας έλεγε ιστορίες, έκλεβε την προσοχή. Όταν τη χάσαμε, ταρακουνήθηκα. Ήταν η πρώτη απώλεια που βίωσα και μου στοίχισε πολύ. Όσο κι αν αλλόκοτοι περίεργο, θα ήθελε κάποια στιγμή να ζήσει σε νησί με τον Δημήτρη και τα κορίτσια. "Με φαντάζομαι ως φουρνάρισσα, να κυκλοφορώ στο νησί με στιλ Sophia Loren.Και μετά το φούρνο, θα πηγαίνω στο καφενείο, γιατί λατρεύω τα παραδοσιακά καφενεία. Εκεί συναντάς γνήσιους ανθρώπους, αυθεντικούς λαϊκούς ανθρώπους. Εγώ, όπου πάω, παρατηρώ τους ανθρώπους, “ρουφάω” συμπεριφορές".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR