counter

Γιάννης Βούρος: "'Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα"

Γιάννης Βούρος: "'Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα"
Γιάννης Βούρος: "'Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα"

Γιάννης Βούρος

Συνέντευξη στο περιοδικό Adore και στην Σοφία Τουντούρη παραχώρησε ο Γιάννης Βούρος. Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην δημοσιογράφο και μίλησε τόσο για την επαγγελματική του ζωή και τις αρμοδιότητες που έχει ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος όσο και για την οικογενειακή και προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός για την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κ.Θ.ΒΕ δηλώνει:" Όταν τέθηκε το θέμα της παρουσίας μου, εδώ στο Κ.Θ.Β.Ε., θεωρώντας ότι έχω ένα λαμπρό πεδίο δράσεων που άπτονται της επιστήμης και των εμπειριών μου θεώρησα καλό να πω το “ναι”. Ο Γιάννης Βούρος παραδέχεται ότι όνειρό του ήταν να γίνει ζωγράφος ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Η οικογένειά του όπως εξομολογείται στο νέο επαγγελματικό του βήμα στάθηκε στο πλευρό του και η αποστάσεις που καλείται να διανύει δεν  επηρέασαν την επικοινωνία του μαζί της: "Νομίζω ότι η οικογένειά μου έχει μάθει στη νομαδική ζωή που ζούσα όλα αυτά τα χρόνια. Στο σπίτι ενός ηθοποιού, που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ουσιαστικά υπάρχει η βαριά σκιά του πατέρα ή του συζύγου και η οικογένειά μου ήταν μαθημένη σ’ αυτού του είδους τις απουσίες. Έτσι όπως έχουν γίνει οι αποστάσεις με την εξέλιξη των συγκοινωνιών, σήμερα, είτε δουλεύεις στη Θεσσαλονίκη είτε στο κέντρο της Αθήνας τον ίδιο χρόνο θα κάνεις να φτάσεις στη δουλειά σου!Αυτό, βέβαια, που δεν είχαν υπολογίσει οι δικοί μου, ήταν ότι δεν θα έκαναν να με δουν τόσο πολύ καιρό! Είμαι εδώ γύρω στις 100 μέρες και έχω κατέβει μόνο για ένα Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και ένα 24ωρο για μία παράσταση στο Ηρώδειο."

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι άνθρωπος μοναχικός: "Σπάνια θα με δείτε να γυροφέρνω σε δεξιώσεις με ένα ποτήρι στο χέρι. Σπάνια θα μπω στη λογική να παρεισφρήσω κάπου για να υπάρχω." Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τον ρωτά αν σκεφτεί να τα παρατούσε και να έφευγε από την Ελλάδα και εκείνος απαντά ευθαρσώς: "Ναι, πριν από ενάμιση χρόνο ήμουν έτοιμος! Είχα αρχίσει κάποιες διαδικασίες και είχα μπει στη λογική να φύγω για τη Μποτσουάνα. Να είμαι εκεί άγνωστος μεταξύ αγνώστων."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR