counter

Η Ελισάβετ Σπανού απαντά για το δεσμό της με τον πρώην σύζυγο & πατέρα του παιδιού της Πάολα (Video)

Η Ελισάβετ Σπανού απαντά για το δεσμό της με τον πρώην σύζυγο & πατέρα του παιδιού της Πάολα (Video)
Η Ελισάβετ Σπανού απαντά για το δεσμό της με τον πρώην σύζυγο & πατέρα του παιδιού της Πάολα (Video)

Η Ελισάβετ Σπανού και η Πάολα βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου. Οι δύο τραγουδίστριες, έδωσαν το "παρών", στην απονομή του επτά φορές πλατινένιου album του Βασίλη Καρρά.

Η Ελισάβετ Σπανού είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας η σύντροφος του πρώην συζύγου της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ Σπανού συναντά την Πάολα, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν τον περασμένο χειμώνα επί πίστας και η Ελισάβετ εμφανιζόταν στην περιοδεία της Πάολας το καλοκαίρι σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Με αφορμή αυτή την συνεργσία η Ελισάβετ Σπανού γνώρισε και ήρθε κοντά με τον Φώτη Ζογγλοπίτη.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών είναι άριστες, αφού η Πάολα έχει χωρίσει εδώ και χρόνια από τον Φώτη Ζογγλοπίτη, διατηρούν άριστες σχέσεις αφού είναι πατέρας του παιδιού της και μάνατζέρ της και έχει προχωρήσει την ζωή της.

Το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου η παρέα του «πρωινό mou» αναφέρθηκε στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού και κάπου εκεί ο Άρης Καβατζίκης έδωσε τροφή για αυτά που ακολούθησαν. Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια σχέση να σχολιάζουμε εδώ….».

Δεν ήθελε και πολύ ο Πέτρος Κωστόπουλος που ξέχασε και το τακτ και τη διακριτικότητα. Αιφνιδίασε την Ελισάβετ Σπανού στον αέρα και την ρώτησε ευθέως αν έχει σχέση με τον πρώην σύζυγο της Πάολα.

Η νεαρή τραγουδίστρια σάστισε, σηκώθηκε από την καρέκλα της και προσπάθησε να το «παίξει» άνετη και απάντησε:

«Με έχει δασκαλέψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος… Εγώ δεν ξαναμιλάω για τα προσωπικά μου». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR