counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή... καθηγήτρια στον ΑΝΤ1!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή... καθηγήτρια στον ΑΝΤ1!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή... καθηγήτρια στον ΑΝΤ1!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθηγήτρια στον ΑΝΤ1!

Η αεικίνητη παρουσιάστρια, μετά από μια γεμάτη τηλεοπτικά και προσωπικά περσινή χρονιά, έχει επιστρέψει από το Σεπτέμβριο στο πόστο της στο ραδιόφωνο του Ρυθμού 949 και στην ιδιωτική της ζωή ασχολείται εξ' ολοκλήρου με την 5,5 μηνών κόρη της και τον σύζυγό της.

Πέρυσι, ούσα έγκυος, έτρεχε να προλάβει την εκπομπή στον ΑΝΤ1, την εκπομπή της στο Ρυθμό, τη στήλη της σε εφημερίδα και το blog της σε site. Φέτος με τις αλλαγές στα τηλεοπτικά, σκόπευε να ασχοληθεί με την εκπομπή της στο ραδιόφωνο που από δίωρη έγινε τετράωρη 14:00 - 18:00 και να ολοκληρώσει το βιβλίο της, ένα ερωτικό μυθιστόρημα το οποίο γράφει τα τελευταία χρόνια.

Η άκρως τιμητική πρόταση όμως από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1, τη σχολή στην οποία σπούδασε η Σταματίνα αποφοιτώντας ως δημοσιογράφος το 2001 (Σταματίνα και υπογράφουσα ήμασταν μαζί στο ίδιο θρανίο ), δεν μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη και έτσι η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με τον Γενικό Διευθυντή Εκπαίδευσης Μιχάλη Ισμαηλάκο και την Διευθύντρια Σπουδών Βασιλική Κωστούρου για να διδάξει στη Σχολή από όπου ξεκίνησε.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έγινε ο αγιασμός και από την Δευτέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναλαμβάνει το ρόλο της καθηγήτριας στη Σχολή ΜΜΕ του ΑΝΤ1 και θα διδάσκει καλλιτεχνικό - πολιτιστικό ρεπορτάζ και παρουσίαση. Η Σταματίνα είναι ενθουσιασμένη με τον νέο της ρόλο ως δασκάλα. Μια πρώτη γεύση στην τάξη πήρε πέρυσι, όταν έδωσε σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και η εμπειρία ήταν για εκείνη πολύ όμορφη. Έτσι το γεγονός ότι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα γνωρίσει τους σπουδαστές της και θα περάσουν μαζί μία ολόκληρη χρονιά, την έχει κάνει ανυπόμονη για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR