counter

Έλενα Παπαβασιλείου: Πώς ένα απλό κρύωμα εξελίχθηκε σε ρήξη τυμπάνων

Έλενα Παπαβασιλείου: Πώς ένα απλό κρύωμα εξελίχθηκε σε ρήξη τυμπάνων
Έλενα Παπαβασιλείου: Πώς ένα απλό κρύωμα εξελίχθηκε σε ρήξη τυμπάνων

Έλενα Παπαβασιλείου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί την Έλενα Παπαβασιλείου εδώ και λίγες μέρες. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, κατά την επιστροφή της στην Αθήνα από την Κύπρο, που παρουσιάζει ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή καλλιστείων, το "Feel fantastic". Η Έλενα Παπαβασιλείου υπέστη ρήξη τυμπάνων στα αυτιά της, εν ώρα πτήσης.

Το WWW.FTHIS.GR επικοινώνησε με άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος της Έλενας Παπαβασιλείου και μας μίλησε με λεπτομέρειες για το συμβάν. "Η Έλενα κρυολόγησε το Σάββατο, όσο καιρό βρισκόταν στην Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όταν πήρε την πτήση της επιστροφής, ήταν μπουκωμένη πολύ. Δεν γνώριζε πως απαγορευόταν να πετάξει, ούσα αδιάθετη. Τα αυτιά της πιέστηκαν λόγω ύψους και ήλθε η ρήξη τυμπάνων. Ο πόνος ήταν αφόρητος και από το δεξί της αυτί δεν άκουγε σχεδόν καθόλου. Αμέσως ειδοποίησε το προσωπικό στο αεροπλάνο και την περίμεναν γιατροί κατά την άφιξή της στην Αθήνα. Από εκεί πήγε κατ' ευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι γιατροί της έδωσαν φάρμακα και αντιβίωση που θα πρέπει να λαμβάνει για δύο εβδομάδες, οπότε και θα την εξετάσουν εκ νέου. Είναι λογικό να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Κύπρο μέχρι να γίνει εντελώς καλά. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του show, ήταν φυσικό να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα υγείας της Έλενας και της ευχήθηκαν γρήγορα περαστικά".

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Έλενα Παπαβασιλείου στο "Feel fantastic" για όσο καιρό θα απουσιάσει. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στην όμορφη παρουσιάστρια!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR