counter

Μαριάννα Καλλέργη: Καταθέτει αγωγές σε όσους λένε ότι είναι το 3ο πρόσωπο στο γάμο ζευγαριού της showbiz (Video)

Μαριάννα Καλλέργη: Καταθέτει αγωγές σε όσους λένε ότι είναι το 3ο πρόσωπο στο γάμο ζευγαριού της showbiz (Video)
Μαριάννα Καλλέργη: Καταθέτει αγωγές σε όσους λένε ότι είναι το 3ο πρόσωπο στο γάμο ζευγαριού της showbiz (Video)

Μαριάννα Καλλέργη

Για το δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso που την θέλει  τρίτο πρόσωπο στην σχέση του Παύλου Καπώνη και της Μάρας Δαρμουσλή και στην σχέση του Γιώργου Πρίντεζη και της Βιβής Τσιάμη μίλησε μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Καλλέργη στο Μελέτησέ το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Η Μαριάννα Καλλέργη δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Εκεί θα πρέπει να πω κάποια πράγματα θα είναι η δικαιοσύνη. Θα κινηθώ νομικά. Είναι ένα δημοσίευμα που εκθέτει εμένα και τον Παύλο Καπώνη και ό,τι υπήρξε μεταξύ μας έχει τελειώσει και θα πάρει και εκείνος ανάλογα δικαστικά μέτρα. Με το δημοσίευμα στενοχωρήθηκα και γελούσα ταυτόχρονα. Με ό,τι γράφτηκε εκτίθεμαι ως άνθρωπος. Με τον Πρίντεζη έχουμε φιλικές σχέσεις, τίποτα παραπάνω."

Η Μαριάννα Καλλέργη εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Παύλο Καπώνη, αφού κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Παρουσίασε τη συνέντευξη τύπου του THΕ BATTLE 7, στην οποία πήρε μέρος και ο Παύλος Καπώνης. Η Μαριάννα Καλλέργη, μεταξύ άλλων μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια στην Ελεονώρα Μελέτη, αφού θα είναι συμπαρουσιάστρια του "THE BATTLE 7" μαζί με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Το THE BATTLE 7 θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο GAZI MUSIC HALL, μετά το Αθηνών Αρένα και στο οποίο ο Παύλος Καπώνης θα αντιμετωπίσει για τον παγκόσμιο τίτλο της IMC τον Ταϋλανδό Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη Prathet Sor Thanikul, παρουσία του Μιχάλη Αρναούτη . 

Η Μαριάννα Καλλέργη ήδη αποδέχτηκε την πρόταση να είναι η συμπαρουσιάστρια του Στέφανου Κωνσταντινίδη και στο THE BATTLE 8 στις 21 Δεκεμβρίου, στο οποίο θα μετέχει ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην επαγγελματική πυγμαχία, Μιχάλης mighty Mike Αρναούτης.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξής της στο Μελέτησέ το στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR