counter

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από χρόνια βγήκε από το studio και πήγε για... pilates (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από χρόνια βγήκε από το studio και πήγε για... pilates (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη μετά από χρόνια βγήκε από το studio και πήγε για... pilates (Video)

Μενεγάκη pilates

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κέφια. Η σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για την πανέμορφη παρουσιάστρια η οποία δείχνει πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ. Τόσο ήρεμη που έφτασε στο σημείο να ξεκινήσει τη γυμναστική. Ναι, καλά ακούσατε. Η Ελένη αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και κυρίως στο σώμα της. Το pilates κέρδισε την Ελένη Μενεγάκη. Αυτήν τη στιγμή θέλησε να τη μοιραστεί και με το τηλεοπτικό κοινό.

Έβαλε τις φόρμες της, τα αθλητικά παπούτσια της, πήρε και ένα τηλεοπτικό συνεργείο και βγήκε έξω για ρεπορτάζ. Μετά τη δίαιτα που απέφερε καρπούς σειρά έχει το pilates. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, πλέον γυμνάζεται δύο φορές την εβδομάδα με την personal trainer, Άντζελα Τράνταλη.

Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν συνήθιζε να βγαίνει εκτός πλατό εξέπληξε ευχάριστα τους τηλεθεατές όταν την είδαν να παρουσιάζει και να πρωταγωνιστεί στο βίντεο που μαγνητοσκόπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε να ακούσει να λέει ότι από μικρή δεν τα ‘χε καλά με τη γυμναστική, ακόμη και κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων. Στο ρεπορτάζ που είδαμε η Ελένη Μενεγάκη ήταν άκρως απολαυστική, καθώς έμοιαζε με κοριτσάκι που πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο. Πέταξε τα ψηλοτάκουνα της και αρκέστηκε στα πολύχρωμα καλτσάκια της. Επεξεργαζόταν διαρκώς το χώρο και ήταν πολύ προσεκτική και επιφυλακτική την ώρα που εκτελούσε τις ασκήσεις. Μπορεί βέβαια το pilates να είναι ξένο για εκείνη όμως η παρουσιάστρια θα λέγαμε ότι τα πάει άψογα για πρωτάρα.

Με πολλή όρεξη ακολουθούσε τις οδηγίες της νεαρής γυμνάστριας. Φυσούσε, ξεφυσούσε, ίδρωνε αλλά το διασκέδαζε τόσο που έβαλε και τον ρεπόρτερ της εκπομπής της να δοκιμάσει μια συγκεκριμένη άσκηση. Σε εκείνο το σημείο τα πλάνα πήραν φωτιά, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε και ο ρεπόρτερ σίγουρα τα έχασε. Η πάντοτε αυθόρμητη Ελένη Μενεγάκη, πλησίασε τον συνεργάτη της και ούτε λίγο ούτε πολύ του "πάσαρε" την "ψείρα" -  μικρόφωνο που ήταν τοποθετημένο στο ντεκολτέ της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR