counter

To FTHIS.GR backstage στην τελική πρόβα Σκορδά - Λιάγκα πριν την πρεμιέρα.

To FTHIS.GR backstage στην τελική πρόβα Σκορδά - Λιάγκα πριν την πρεμιέρα.
To FTHIS.GR backstage στην τελική πρόβα Σκορδά - Λιάγκα πριν την πρεμιέρα.

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Το FTHIS.GR τρύπωσε στα παρασκήνια του Πρω1νού ΑΝΤ1 που ετοιμάζεται για μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη το πρωί έγινε η πρώτη και η τελευταία γενική πρόβα στο studio Κάππα, με όλους τους συντελεστές παρόντες, πανέτοιμους στα πόστα τους.

Το σπιτικό - στούντιο είναι έτοιμο. Η σκαλέτα της πρώτης εκπομπής, καθώς και οι καλεσμένοι όλης της εβδομάδας ήδη κλεισμένοι και μετά από ένα μήνα σκληρής δουλειάς, όλοι θα χαλαρώσουν και ξεκούραστοι τη Δευτέρα θα εγκαινιάσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πρωινό.

Από το πρωί της Πέμπτης άρχισαν να φτάνουν στο στούντιο όλοι οι βασικοί συντελεστές. Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και ακολούθησαν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα, η Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Λιανός και η Λάουρα Νάργες. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες άρχισαν να ρυθμίζονται τα τεχνικά θέματα. Οι θέσεις των παρουσιαστών, τα φώτα. Ο φωτισμός στην κουζίνα και στη θέση της Λίτσας στα ζώδια, καθώς και οι χώροι που θα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες στήλες. Της διακόσμησης με τον Σπύρο Σούλη και της μόδας με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Στο σαλόνι των συνεντεύξεων κάθισαν η Φαίη και ο Γιώργος για να "τσεκάρει" ο σκηνοθέτης Κώστας Τριπύλας, τις θέσεις και τις γωνίες για τους κεντρικούς καλεσμένους στην πρώτη εκπομπή που θα είναι τρεις.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» στον ΑΝΤ1, το πρωινό δίδυμο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, δεν θα μπορούσαν να μην ξεκινήσουν την εκπομπή με την τριάδα, που με τα πάθη της τον τελευταίο καιρό αναστατώνει τους τηλεθεατές. Αποστόλης Τότσικας, Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαϊτσου θα είναι οι κεντρικοί καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής του Πρω1νό ΑΝΤ1. Ενώ η καλεσμένη της Τρίτης θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν το σχετικό άγχος και την αγωνία της πρεμιέρας σε ένα νέο κανάλι, αλλά αισθάνονται πολύ καλά προετοιμασμένοι αφού ενάμιση μήνα, με την αμέριστη στήριξη του σταθμού, προετοιμάζουν την εκπομπή τους. Μια ολοκαίνουργια εκπομπή, σε νέο κανάλι με νέο σκηνικό, αλλά με το δικό τους γνώριμο στίγμα και την χαρακτηριστική τους προσωπικότητα.

Την Δευτέρα λοιπόν, θα ακουστεί η πρώτη καλημέρα από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στις 10:00 το πρωί στον ΑΝΤ1!

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR