counter

Συνέντευξη Πέτρου Κωστόπουλου: "Θέλω καλεσμένους τον Τσίπρα, την Μενεγάκη & τη Ριάννα"

Συνέντευξη Πέτρου Κωστόπουλου: "Θέλω καλεσμένους τον Τσίπρα, την Μενεγάκη & τη Ριάννα"
Συνέντευξη Πέτρου Κωστόπουλου: "Θέλω καλεσμένους τον Τσίπρα, την Μενεγάκη & τη Ριάννα"

Πέτρος Κωστόπουλος

Την πρώτη του συνέντευξη για το πρωινό και τα συναισθήματά του παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο site του Mega. Στις απαντήσεις του έχει ενδιαφέρον ποιους θα ήθελε για καλεσμένους, τί πιστεύει ότι θέλουν οι γυναίκες το πρωί να δουν, τί του είπαν οι κόρες του αλλά και η βαρύτητα με την οποία θα προσεγγίσει το πρωινό, αφού όπως λέει, ο κόσμος δεν θέλει πια "μόνο με χασκόγελα και ρηχά κουτσομπολιά".

1. Είχες σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου παρουσιαστή πρωινής εκπομπής στην τηλεόραση, πριν έρθει η πρόταση απο το MEGA; Ούτε στο πιο τρελό όνειρό μου. Όταν το άκουσα έμεινα άναυδος, κάγκελο. Περιέργως πώς, ούτε δέκα λεπτά αργότερα, είχα φτιαχτεί με την ιδέα. Ήταν σαν ξαφνικός, απρόοπτος έρωτας. Περίεργο το πώς έγινε, ακόμη δεν το έχω ερμηνεύσει πώς λειτούργησε το μυαλό μου.

2. Φαντάσου ότι έχεις απέναντί σου μια γυναίκα που βλέπει κάθε πρωί τηλεόραση. Τι θεωρείς ότι περιμένει απο εσένα; Εδώ και 18 χρόνια έχω και μια και δύο και τρεις γυναίκες απέναντί μου το πρωί. Σίγουρα δε θέλουν να τις ταράζω με τίποτα φωνές ή με δυσοίωνα νέα. Θέλουν τρυφερότητα, χιούμορ, να ξέρουν τι γίνεται στον κόσμο και να διαμορφώνουν άποψη και να έχουν ένα καλό, χαμογελαστό ξεκίνημα στη μέρα τους. Και συνταγές μαγειρικής.

3. Πώς έχεις στο μυαλό σου το κοινό που παρακολουθεί τηλεόραση αυτήν την ώρα; Τι θα τους προσφέρει το καινούργιο "Πρωινό mou"; Πιστεύω ότι έχει αλλάξει το κοινό τα τελευταία χρόνια, μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν ενάμισυ εκατομμύριο άνεργοι, άνδρες και γυναίκες. Δε ζούμε σε εποχή που μπορείς να τη βγάζεις ελαφριά, μόνο με χασκόγελα και ρηχά κουτσομπολιά. Έχουν αλλάξει και οι γυναίκες την τελευταία 20ετία. Είναι πιο απαιτητικές. Ξέρουν, διαβάζουν, συμμετέχουν, έχουν τσαμπουκά. Άρα το καινούργιο "Πρωινό mou" θέλει να είναι έλλογο, μέσα στα πράγματα, χωρίς να χάνει και τη γοητεία της ελαφρότητας του είναι.

4. Πώς αντέδρασαν οι κόρες σου στο νέο ότι θα παρουσιάζεις το "Πρωινό mou"; Σου έδωσαν συμβουλές; Όχι, γέλαγαν! Μου είπαν ότι χάρηκαν γιατί όποτε θα έχουν αργία στο σχολείο θα με βλέπουν επιτέλους live. Ακόμα γελάνε! Με ρωτάνε αν θα μαζέψω τη γλώσσα μου! Να, αυτό το θεωρώ συμβουλή.

5. Η μαγειρική είναι μια μεγάλη σου αδυναμία. Θα μαγειρέψεις και εσύ ή απλώς θα βοηθάς τον Άκη Πετρετζίκη, στo "Πρωινό mou"; Δε θα αντέξω να μη μαγειρέψω. Όποτε τσιτώνω θα μαγειρεύω, γιατί έτσι ηρεμώ. Αλλά μ' αρέσει να βοηθάω τον Άκη. Τον θεωρώ πολύ καλό και θα μάθω και συνταγές αλλά κυρίως να κάνω και πιο όμορφα τα πιάτα γιατί αυτό δεν το χω. Κλέψε κλέψε μπορεί να γίνω και μάγειρας.

6. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις σου έχεις αναφέρει ότι παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις προβλέψεις της αστρολογίας. Τις συμβουλεύτηκες πριν αποφασίσεις για να δεχτείς την πρόταση για το Πρωινό mou; Στην αρχή όχι, μετά ναι. Έτσι για να ακούσω το δυσοίωνο ή το ευοίωνο, όχι για να αποφασίσω. Θα τον κυνηγάω τον αστρολόγο άμα έχει κάνει λάθος πάντως.

7. Πες μας 3 προσωπικότητες που θα ήθελες να έχεις καλεσμένους... Έλληνες!!! Τσίπρα, Μενεγάκη και τη Ριάννα γιατί έχω μάθει ότι έχει … ελληνικές ρίζες.Τη Ριάννα θα την ήθελα και συμπαρουσιάστρια , αλλά τα μιλάει σπαστά. Αλλά, έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται…

8. Με μια λέξη χαρακτήρισε κάθε έναν από τους νέους τηλεοπτικούς σου συνεργάτες; - Άκης Πετρετζίκης: Κατανοητός και κούκλος. - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θεός! - Άρης Καβατζίκης : Σιγανοπαπαδιά! - Βίκυ Παγιατάκη : Μάγισσα!

9.Εχεις άγχος για το αν θα έχει επιτυχία; Ναι! Τι είμαι ο Δαλάι Λάμα; Μόνο αυτός δεν έχει άγχος.

10.Με την εμπειρία που έχεις πια, τι θα έλεγες ότι κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο; Όπως ακριβώς το ρωτάτε, ΠΙΑ, μόνο το σπίτι μου, η οικογένεια μου. Μόνο αυτή η μικρή γλυκειά συμμορία μπορεί να σε απογειώσει. Που να τρέχεις;

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR