counter

Αποστόλης Τότσικας: "Ποτέ δεν ένιωσα ο ωραίος του σχολείου"

Αποστόλης Τότσικας: "Ποτέ δεν ένιωσα ο ωραίος του σχολείου"
Αποστόλης Τότσικας: "Ποτέ δεν ένιωσα ο ωραίος του σχολείου"

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας που πρωταγωνιστεί στη  νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο. Ο 30χρονος ηθοποιός μεταξύ άλλων µιλάει για τα πρώτα του φλερτ στο σχολείο και για τη σχέση του µε τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη που μετρά ήδη 6,5 χρόνια:

Στα χρόνια του σχολείου υπήρξες ο ωραίος της τάξης;

Ποτέ δεν ένιωσα ο ωραίος του σχολείου και δεν µε ενδιέφερε κιόλας, για να είµαι ειλικρινής. Προτιµούσα να περνάω καλά µε τα φιλαράκια µου, να πίνουµε µπίρες µέχρι το πρωί και να συζητάµε. Κυρίως ήµασταν µία αντροπαρέα και αργήσαµε όλοι να συνειδητοποιήσουµε αυτό που λέγεται κορίτσι, γυναίκα, έρωτας.

Στα πρώτα σου φλερτ είχες επιτυχίες;

Βασικά φοβόµουν πάρα πολύ να τα φτιάξω µε µια κοπέλα. Ήµουν πολύ συγκρατηµένος και δεν ήξερα αν θα µε άλλαζε προς το καλύτερο ή το χειρότερο, αν θα έχανα τους φίλους µου. Στην πραγµατικότητα δεν ντρεπόµουν να µιλήσω σε ένα κορίτσι, απλώς δίσταζα να δεσµευτώ γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό. Αλλά τελικά το έκανα.

Στο πρώτο επεισόδιο ντύθηκες γαµπρός. Πώς αισθάνθηκες;

Καταρχάς µισώ αυτόν τον τρόπο γάµου, µε 300 άτοµα καλεσµένους και τόσα έξοδα. Προτιµώ για παράδειγµα να τα ξοδέψω σε ένα ταξίδι. Γιατί να δώσω 10.000 ευρώ και µετά να τα κλαίω; Προτιµώ πιο ιδιωτικά, σε ένα όµορφο εκκλησάκι, χωρίς κόσµο.

∆εν είσαι δηλαδή κατά του γάµου;

Όχι, καθόλου. Όποιος γουστάρει κάνει ό,τι θέλει.

Με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη είστε µαζί 6,5 χρόνια. Μετά από τόσο καιρό νιώθετε σαν παντρεµένοι;

Όχι, δεν νοµίζω ότι αισθανόµαστε κάτι τέτοιο. Γενικά µε τη Ρούλα δεν έχουµε παγιώσει τα πράγµατα, προσπαθούµε συνέχεια να εκπλήσσουµε ο ένας τον άλλον.

Δείτε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Εξώφυλλο ΟK 414

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR