counter

Το Mega τρέχει να προλάβει Σκορδά - Λιάγκα! Ανακοίνωσε με τρέιλερ ότι ο Κωστόπουλος βγαίνει μαζί τους (Video)

Το Mega τρέχει να προλάβει Σκορδά - Λιάγκα! Ανακοίνωσε με τρέιλερ ότι ο Κωστόπουλος βγαίνει μαζί τους (Video)
Το Mega τρέχει να προλάβει Σκορδά - Λιάγκα! Ανακοίνωσε με τρέιλερ ότι ο Κωστόπουλος βγαίνει μαζί τους (Video)

Πέτρος ΚωστόπουλοςΓιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά

Τρέχει το Mega να προλάβει την πρεμιέρα Λιάγκα - Σκορδά.

Μετά το "χουνέρι" των παρουσιαστών να αποχωρήσουν από το Mega, εκεί που τους είχαν σίγουρους και να υπογράψουν στον ΑΝΤ1, το Mega αιφνιδιάστηκε και αποφάσισε να περάσει κι αυτό στον αντεπίθεση.

Μετά από ένα "καυτό" καλοκαίρι (αφού τα στελέχη σχεδόν δεν πήγαν διακοπές για να κλείσουν όνομα για το πρωινό), μετά το ΟΧΙ της Βίκυς Σταυροπούλου, τα ατελείωτα δοκιμαστικά, την άκρατη σεναριολογία για τα ονόματα που πέρασαν από οντισιόν και την τελική ανακοίνωση ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, το Mega προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις.

Ενώ επί ημέρες "σέρνεται" η φήμη πως μαζί του θα είναι και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, το Mega δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σε κανένα δελτίο τύπου και δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε την παρουσία της στην εκπομπή, αλλά ούτε το πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή.

Με μια κίνηση λοιπόν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, επιχειρεί να αιφνιδιάσει το αντίπαλο "στρατόπεδο" στον ΑΝΤ1 και να κάνει πρεμιέρα μαζί του την Δευτέρα στις 14 Οκτωβρίου.

Χωρίς Δελτίου Τύπου αλλά κατευθείαν με το τρέιλερ που πρόβαλλε στον "αέρα" του, ενημερώνει ότι το Πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο ξεκινά τη Δευτέρα.

Λογικό που ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν βρίσκεται στο τρέιλερ αφού βρισκόταν διακοπές στο Los Angeles. Έτσι όπως λέγεται ότι αποφασίστηκε η πρεμιέρα, πότε να γυρίσει για να κάνει γύρισμα. Όσο για το τρέιλερ ένα τσούρμο γυναίκες ζητωκραυγάζουν και μαλλιοτραβιούνται υπό τους ήχους του "Ξύπνα Αγάπη μου" με πλακάτ "Είσαι είδωλο", "Ι believe on you", "We love you", "Love you for ever", "I love you" κι εκεί που νομίζαμε ότι κλαίνε για τον Σάκη και το πρωινό θα το κάνει ο Σάκης Ρουβάς, οι λέξεις Αγάπη ή μίσος αναβοσβήνουν στην οθόνη και κλείνει γράφοντας: "Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Πρωινό μου τα έχει όλα".

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR