counter

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: "Δεν είναι προσωπικός ο λόγος που δεν μιλάμε με τον Γιώργο" (Video)

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: "Δεν είναι προσωπικός ο λόγος που δεν μιλάμε με τον Γιώργο" (Video)
Ουγγαρέζος για Λιάγκα: "Δεν είναι προσωπικός ο λόγος που δεν μιλάμε με τον Γιώργο" (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Την απάντησή του έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη που προβλήθηκε από την εκπομπή Μελέτησέ το το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει: "Με τον Δημήτρη αν μιλάμε ή αν δεν μιλάμε δεν έχει να κάνει με τις αλλαγές της τηλεοπτικής στέγης και με τα κανάλια, να είναι ξεκάθαρο. Τον Δημήτρη τον αγαπώ. Είναι ένας άνθρωπος που για τρία χρόνια τον βάλαμε μέσα στην οικογένεια μας και όπως όταν κάτι συμβαίνει μέσα σε μία οικογένεια... τα εν οίκω μη εν δήμω."

Μια μέρα μετά η κάμερα της εκπομπής «συνέλαβε» τον παρουσιαστή και του ζήτησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του παρουσιαστή της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Τιμώ και σέβομαι τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν πόσο μάλλον με τον Γιώργο και την Φαίη. Τίποτε άλλο. Πάμε και συνεχίζουμε. Πάμε για τα επόμενα. Εγώ αποδίδω στο ότι τρομοκρατηθήκαμε μετά από αυτό τον χωρισμό  και θα πάρουν όλα τον δρόμο τους. Όλα θα πάνε καλά."

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδώρου, απόσπασμα της οποίας ακούστηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταξύ άλλων είπε τα εξής: "Ένιωθα ότι ήταν σωστό να παραμείνω στο κανάλι που με ανέδειξε και με βοήθησε. Την απόφαση την πήρα ανεξάρτητα αποτελέσματος και ήθελα να το κάνω αυτό γιατί θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα".

Δείτε όλη την συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Μελέτησέ το στο βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR