counter

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Απολαμβάνουν τις βόλτες τους

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Απολαμβάνουν τις βόλτες τους
Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Απολαμβάνουν τις βόλτες τους

Ανάμεσα στα νότια και τα βόρεια προάστια προσπαθεί να επιλέξει η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, αλλά όπως φαίνεται, δεν μπορούν να καταλήξουν! Αν και η παρουσιάστρια έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σχεδιάζοντας τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να περνάει με τον σύζυγό της.

Άλλοτε πίνουν τον καφέ τους στη Γλυφάδα και άλλοτε απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα βόρεια προάστια σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, αλλά με διαφορετικό look κάθε φορά. Στην Γλυφάδα το πρωί, η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε τζην παντελόνι, καρό πουκάμισο και δερμάτινο jacket. Ανάλογο στυλ είχε και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, που επέλεξε militaire παντελόνι σε χακί αποχρώσεις και μπλούζα στο ίδιο χρώμα.

Ενώ η βόλτα τους στα βόρεια προάστια έγινε απόγευμα, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να επισκέπτεται μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για ψώνια. Η Μαρία Μπεκατώρου φορούσε πάλι τζην παντελόνι, αλλά σε στυλ boyfriend, εντυπωσιακό φουλάρι και χοντρή ζακέτα σε γκρι χρώμα. Ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος φορούσε τζην παντελόνι και στρατιωτικό jacket, κρατώντας όμως την ίδια μπλούζα αλλά και τα ίδια παπούτσια! Η παρουσιάστρια, έκανε μερικά ψώνια, μένοντας αρκετή ώρα σε καταστήματα γυναικείων ρούχων αλλά και... εσωρούχων!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR