Για τον ζωμό:
Βράζουμε σε 2 λίτρα νερό όλα τα υλικά και έπειτα τα σουρώνουμε.
Για την μανιταρόσουπα:
Ψιλοκόβουμε όλα τα μανιτάρια. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε το ζωμό, το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν.
Έπειτα ρίχνουμε τον τραχανά, και τα βράζουμε για ακόμα 15 λεπτά, στο τέλος βάζουμε το γάλα, αφήνουμε να πάρει μία βράση και σερβίρουμε.
Πηγή: www.mirsini.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)