counter

Ο Μίλτος Μακρίδης επιτέθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο (Video)

Ο Μίλτος Μακρίδης επιτέθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο (Video)
Ο Μίλτος Μακρίδης επιτέθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο (Video)

Πέτρος Κωστόπουλος

Στο Mega Κύπρου και στην εκπομπή "Έχουμε και λέμε" φιλοξενήθηκε ως καλεσμένος το απόγευμα του Σαββάτου ο Μίλτος Μακρίδης. Ο παρουσιαστής φέτος συμμετέχει με ρόλο κριτή στο show “Star Κύπρου 2013 Feel Fantastic” και βρέθηκε στην εκπομπή για εκφράσει την άποψή του για τα τεκταινόμενα της ελληνικής τηλεόρασης. Όταν όμως ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάσος Θεοδώρου του ζήτησε να τοποθετηθεί για τον παρουσιαστή της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Μega, Πέτρο Κωστόπουλο, ο Μίλτος Μακρίδης εξαπέλυσε εναντίον του δριμύ κατηγορώ!

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ειδικά για τον Κωστόπουλο έχω περιέργεια. Διότι βλέποντας την νυχτερινή του εκπομπή πραγματικά με σόκαρε. Πραγματικά με σόκαρε το πως ένας άνθρωπος που επί 1,5- 2 δεκαετίες είχε 15-20 περιοδικά, κανόνιζε αυτός δηλαδή ποιος ανεβαίνει ,ποιος κατεβαίνει ,ποιος προβάλλεται ,ποιος εξαφανίζεται, ποιος πάει σπίτι του. Αυτός τα κανόνιζε. Αυτός λοιπόν ο ανθρώπους που επί δύο δεκαετίες κανόνιζε αυτά τα πράγματα να μην μπορεί να πάρει μια συνέντευξη;"

Όταν ο παρουσιαστής μάλιστα τον ρώτησε αν στο παρελθόν είχαν ξαναέρθει σε αντιπαράθεση εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: "Κάνουμε μια δουλειά δεν έχουμε το δικαίωμα να λέμε τι δεν μας αρέσει σε αυτή την δουλειά; Λέμε τι δεν μας αρέσει σε αυτή την δουλειά επειδή με κάποιον είχαμε κακό παρελθόν; Εγώ δεν έχω κανένα παρελθόν με κανέναν."

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί και προβλήθηκε στην εκπομπή «Μελέτησέ το»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR