counter

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την κόντρα της με την Ζήνα Κουτσελίνη

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την κόντρα της με την Ζήνα Κουτσελίνη
Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την κόντρα της με την Ζήνα Κουτσελίνη

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά από δύο ολόκληρα αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα επιστρέφει στον κόσμο του θεάματος ξεκούραστη, ανανεωμένη και πιο ώριμη. Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» μίλησε στον καλό της φίλο και δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για το περιοδικό People.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τη Ζήνα Κουτσελίνη, υπεύθυνη των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του Alpha. Παραπάνω από μία φορές όπως λέει το περιοδικό, η Ζήνα Κουτσελίνη σε συνεντεύξεις της εκφράστηκε αρνητικά για την Κατερίνα, ενώ εκείνη δεν απάντησε ποτέ.

«Ας μην τα τραγικοποιούμε. Βρεθήκαμε με τη Ζήνα και, μετά από μια μεγάλη και ειλικρινή κουβέντα, μου είπε ότι με στηρίζει και με υποστηρίζει 100%, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το ίδιο κάνω κι εγώ από τη μεριά μου. Αυτό, λοιπόν, μας αρκεί για μια καινούρια αρχή, αφού τέθηκαν νέες βάσεις», εξομολογείται.

Η παρουσιάστρια νιώθει έτοιμη για την επιστροφή της στην τηλεόραση και αισθάνεται ότι ξαναμπαίνει σπίτι της. Το «Μες στην Καλή Χαρά» είναι μια εκπομπή πολύπαθη. Κάθε σεζόν διάφορα σενάρια συνωμοσιολογίας έρχονταν στην επιφάνεια και αφορούσαν τις σχέσεις των παρουσιαστών μεταξύ τους, ρωτά ο δημοσιογράφος. «Δεν τα σκέφτομαι, δεν με απασχολούν και ούτε έχω υπάρξει μάρτυρας κάτι τέτοιου. Πάμε για κάτι άλλο, καινούριο, για κάτι διαφορετικό. Η Κωνσταντίνα, ο Παύλος και ο Ευθύμης είναι άνθρωποι ταλαντούχοι, με πολλή όρεξη για δουλειά και είμαι πολύ τυχερή που όλοι μαζί αποτελούμε την ομάδα του Μες στην Καλή Χαρά» λέει στο περιοδικό People.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR