counter

Γιώργος Παράσχος: Ποιος είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη;

Γιώργος Παράσχος: Ποιος είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη;
Γιώργος Παράσχος: Ποιος είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη;

Γιώργος Παράσχος! Αν μοντάραμε video θα ξεκινούσε με ένα Αχχχχ!!!! Το νέο hot stuff που ανακάλυψε... η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ πιο hot όταν ψάξεις στο διαδίκτυο από ότι φάνηκε με την πρώτη ματιά. Το FTHIS.GR έψαξε και σας παρουσιάζει ποιο είναι το νέο μέλος στο πάνελ της εκπομπής "Ελένη", που θα απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη - Παρασκευή και κατάφερε να κάνει αίσθηση και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως στο γυναικείο κοινό.

Κι αν γνωρίσαμε τον Γιώργο Παράσχο μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αυτή, δεν είναι η πρώτη επαφή του με τον θαυμαστό κόσμο του θεάματος. Ο Γιώργος Παράσχος είναι 31 ετών, κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ έχει κάνει κάποιες δουλειές, ποζάροντας ως μοντέλο. Ο Γιώργος Παράσχος δεν ξέρει μόνο να... χτίζει το σώμα του, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, αλλά και σπίτια! Από 14 ετών δούλευε σε οικοδομή μαζί με τον πατέρα του ώσπου αποφάσισε να φύγει από το χωριό του και να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Παράσχος δούλεψε σε πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορα πόστα και στην πορεία γράφτηκε σε δραματική σχολή. Το 2011 συμμετείχε στην παράσταση "Naked Boys Singing" (αν όχι αυτός τότε ποιος;) και ήταν ο Γιώργος Βάλαρης που του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στο σανίδι, έχει παίξει και στην παράσταση "Cine" με τον Παντελή Καναράκη και τη Σοφία Βογιατζάκη. Το 2012 τον είδαμε στο πλευρό της Μάρως Κοντού στην παράσταση "Ελισάβετ, γυναίκα από σύμπτωση" και όπως έχει πει σε συνέντευξή του, η Μάρω Κοντού του έχει δώσει πολλές συμβουλές για να γίνει καλύτερος. 

Λύπη μας προκαλεί που μπαίνουμε στον χειμώνα... και η εκπομπή δεν θα βγαίνει από πισίνες... ωστόσο ελπίζουμε η Ελένη να φροντίσει να εντάξει στην εκπομπή στήλη μόδας με ανδρικά εσώρουχα ή μασάζ για άνδρες ή πώς να "ενδυναμώσετε" τους κοιλιακούς σας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR