counter

"Τα Καρντάσια": Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την εκπομπή Αρναούτογλου - Μπεκατώρου

"Τα Καρντάσια": Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την εκπομπή Αρναούτογλου - Μπεκατώρου
"Τα Καρντάσια": Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την εκπομπή Αρναούτογλου - Μπεκατώρου

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

"Τα Καρντάσια" θα λέγεται η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1.

Μπορεί η Μαρία να μην είναι Θεσσαλονικιά όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά είναι Θεσσαλονικιό το έτερο καρντάσι που προστέθηκε στην παρέα.

Μόνιμος συνεργάτης, αλλά με ρόλο guest star, διαφορετικό σε κάθε εκπομπή, θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας. Και όσοι περιμένετε τηλεοπτικά να τον δείτε να μαγειρεύει όπως στο "Νηστικό Αρκούδι" ή να λέει "Χαλαρά" όπως στον Λάκη Λαζόπουλο, απατάσθε. Με το γνωστό του χιούμορ θα έχει καταλυτικό ρόλο σε κάθε εκπομπή ανατρέποντας τη ροή της συζήτησης με τους καλεσμένους.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως οικοδεσπότες της εκπομπής "Τα Καρντάσια" θα υποδέχονται ο καθένας ξεχωριστά, δύο τελείως διαφορετικούς καλεσμένους, στο σπίτι τους, αφού το πλατό θα θυμίζει έντονα σπίτι. Θα σημειώνονται πολλές παράλληλες δράσεις, τόσο στις συνεντεύξεις, όσο και στις ανατροπές που θα επιφέρει η παρουσία του Δημήτρη Σταρόβα. Πρόκειται για μία εκπομπή που στο άκουσμα του concept που έχουν σκεφτεί οι επιτελείς, φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα, ανατρεπτική και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τηλεοπτικά.

Οι δύο έμπειροι παρουσιάστες Αρναούτογλου - Μπεκατώρου, καλούνται να εκτελέσουν με το χιούμορ, τη χημεία και την προσωπικότητά τους το νέο project του ANT1, που φέρει έντονα τη σφραγίδα τους και λόγω των χιλιομέτρων που έχουν καλύψει στο ζωντανό τηλεοπτικό αέρα, αναμένεται να είναι μια πολύ διασκεδαστική εκπομπή.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη του σταθμού και σήμερα γυρίστηκε το τρέιλερ της εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκαν από το πρωί στο δρόμο κυριολεκτικά, αφού η ιστορία του τρέιλερ εκτυλίσσεται στο σταθμό των λεωφορείων.

Τα "Καρντάσια" Αρναούτογλου - Μπεκατώρου έρχονται στα τέλη Οκτωβρίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR