counter

Μαρία Μπεκατώρου - Μαρία Ηλιάκη: Στα μαγαζιά για ψώνια

Μαρία Μπεκατώρου - Μαρία Ηλιάκη: Στα μαγαζιά για ψώνια
Μαρία Μπεκατώρου - Μαρία Ηλιάκη: Στα μαγαζιά για ψώνια

Μαρία Ηλιάκη - Μαρία Μπεκατώρου

Αν και από τα τέλη Ιουλίου δεν συνεργάζονται πια στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, η Μαρία Μπεκατώρου και η Μαρία Ηλιάκη εξακολουθούν να κάνουν παρέα, αφού η φιλία τους μετράει ήδη τρία χρόνια, όπως αναφέρει στο ΟΚ! η Αναστασία Αργυριάδου.Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τη Μαρία Μπεκατώρου και τη Μαρία Ηλιάκη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι όπου οι συνονόματες φίλες συναντήθηκαν για καφέ.

"Ήθελαν πολύ και οι δύο να τα πουν από κοντά, αφού είχαν να βρεθούν από το καλοκαίρι" εξηγεί στο περιοδικό κοινή φίλη τους.

Μαρία Ηλιάκη - Μαρία Μπεκατώρου

Το πρόσφατο φλερτ που είχε η 34χρονη παρουσιάστρια του Alpha  Μαρία Ηλιάκη με τον 27χρονο Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά, φαίνεται δεν προχώρησε τελικά. "Η απόσταση Αθήνα Θεσσαλονίκη, αλλά και το απαιτητικό επαγγελματικό τους πρόγραμμα στάθηκαν εμπόδια για να συνεχίσουν μαζί" εξηγεί πηγή στο ΟΚ! "Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα της Μαρίας είναι η δουλειά της".

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο ευχήθηκαν στους τηλεθεατές "καλή σεζόν" στην πρεμιέρα για πέμπτη χρονιά της καθημερινής εκπομπής του Alpha Δέστε τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

ΟΚ! 2 Οκτωβρίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR