counter

Έξυπνοι τρόποι για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Έξυπνοι τρόποι για να τα βάλεις στη ζωή σου!
Έξυπνοι τρόποι για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Έξυπνοι τρόποι για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Θέλεις τόσο πολύ να βάλεις τα φρούτα και τα λαχανικά στη ζωή σου, αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και… η επιθυμία σου για ένα γλυκάκι σε κάνουν να παρεκκλίνεις από τον στόχο σου; Μην ανησυχείς. Υπάρχει λύση!

  

Με λίγη καλή οργάνωση και κάποια έξυπνα tips μπορείς να κάνει τα φρούτα και τα λαχανικά αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου κάθε μέρα! Πώς;

  

  • Προσπάθησε να έχεις πάντοτε στο ψυγείο σου φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Βάλε στο πρόγραμμα μία ώρα την εβδομάδα την οποία θα την αφιερώνεις για να κάνεις τα… «καταπράσινα» ψώνια σου.

 

  • Φρόντισε να υπάρχουν πάντοτε μπόλικα φρούτα στη φρουτιέρα σου! Ξεγέλασε την όρεξή σου εμπλουτίζοντάς τη με διάφορα είδη φρούτων σε διάφορα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα την κάνεις πιο θελκτική τόσο στα μάτια, όσο και στο στομάχι σου…

 

  • Θέλεις κάτι γλυκό, αλλά όχι «απλώς ένα φρούτο»; Τότε, δε μένει παρά να μεταμορφώσεις αυτό το «απλό φρούτο» σε… γλυκό! Φτιάξε μια χορταστική φρουτοσαλάτα γεμάτη χρώματα και αρώματα, στύψε ένα πορτοκάλι από πάνω, ρίξε ένα κουταλάκι μέλι, πασπάλισε με λίγη κανέλα κι έτοιμο το γλυκάκι σου!

 

  • Πειραματίσου! Συνδύασε τις διάφορες γεύσεις των φρούτων και δημιούργησε φρέσκους χυμούς. Μην ξεχάσεις να στολίσεις τα ποτήρια με ομπρελίτσες και άλλα μπιχλιμπιδάκια κάνοντάς τα να μοιάζουν με τροπικά fruit punch. Στην υγειά σου!

 

  • Βάλ’ τα… στο φούρνο! Τα λαχανικά, όπως π.χ. οι ντομάτες, οι μελιτζάνες, τα μανιτάρια και τα κολοκύθια, έχουν διαφορετική (πιο πλούσια) γεύση όταν τα ψήνεις στον φούρνο. Δοκίμασέ το αν δεν είσαι φαν των ωμών ή βραστών λαχανικών και συνδύασέ τα με ένα κομμάτι τυρί χαμηλό σε λιπαρά.

 

 

 

Της Μάρθας Αγγελοπούλου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR