counter

Tην Δευτέρα η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.Δείτε εικόνες από την πρόβα τζενεράλε!

Tην Δευτέρα η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.Δείτε εικόνες από την πρόβα τζενεράλε!
Tην Δευτέρα η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.Δείτε εικόνες από την πρόβα τζενεράλε!

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη θα καλοσωρίσει τους τηλεθεατές της για μια ακόμα χρονιά μέσα από την συχνότητα του Alpha και λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα όλα δείχνουν να είναι έτοιμα! Η πρόβα τζενεράλε της «Ελένης» έγινε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και όλο το team της εκπομπής έδειξε ότι είναι μάχιμο και βρίσκεται στις επάλξεις για μια δυναμική χρονιά.

Με αρχισυντάκτρια την Ελένη Γελαλή, σκηνοθέτη τον Σταύρο Ζερβάκη και συνεργάτες  τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Αντωνία Καλλιμούκου,την Ελιάνα Χρυσικοπούλου,την Άση Μπήλιου στην αστρολογική ενότητα, τον Βασίλη Καλλίδη στην μαγειρική και την Άννα Μαρία Μπαρού, η ανανεωμένη Ελένη Μενεγάκη φαίνεται έτοιμη να μπει στην μάχη της μεσημεριανής ζώνης έχοντας ένα επιτελείο που πιστεύει ότι συνιστά την συνταγή και της φετινής της τηλεοπτικής της επιτυχίας.

Η φωτογραφία που απεικονίζει την Ελένη, την υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών Ζήνα Κουτσελίνη, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ελένη Γελαλή και τον σκηνοθέτη της Σταύρο Ζερβάκη αναρτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη μέσω twitter με λεζάντα «και κάπως έτσι επιστρέφουμε αύριο στις οθόνες σας! Σας περιμένω όλους στο τηλεοπτικό μου σπίτι την ίδια ώρα». Οι υπόλοιπες backstage φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από την Ζήνα Κουτσελίνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook με λεζάντα «Aυτή τη Δευτέρα στη 13:00 ξεκινάει το κορίτσι μου,η δικιά μου Ελένη. Μετά από 19 χρόνια συναντηθήκαμε στο ίδιο πλατό,εγώ,η αρχισυντάκτριά της (και φίλη μου) για χρόνια Ελένη Γελαλή και ο φίλος μας σκηνοθέτης Σταύρος Ζερβάκης! Μου φάνηκε σα να ήταν χθες! Κοιταζόμασταν και τα βλέμματά μας έλεγαν πολλά! Το πλατό της πραγματικά είναι μοναδικό. Τις φωτογραφίες τις δανείζομαι από την Ελένη Γελαλή», δείχνοντας, έτσι, την απόλυτη στήριξή της στην εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη απλά μα φορώντας το πιο λαμπερό της χαμόγελο στην πρόβα τζενεράλε συντόνισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής και περιμένει τους τηλεθεατές της σε μια τηλεοπτική σεζόν που αναμένεται να έχει ενδιαφέρον!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR