counter

Η αινιγματική φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου

Η αινιγματική φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου
Η αινιγματική φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου με μωρό

Η Μαρία Μπεκατώρου κάνει τα χέρια της μια αγκαλιά για να μπει ένα μωράκι. Αυτό απεικονίζει η συγκεκριμένη φωτογραφία, με την παρουσιάστρια να κοιτά με βλέμμα λατρείας στη θέση που θα βρισκόταν ένα -φανταστικό- μωρό.

Δίπλα της, είναι ο Νίκος Αναδιώτης που κοιτά κι εκείνος προς το σημείο του μωρού. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκαν στα studio ΚΑΠΑ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο και συναντήσεις που είχαν προγραμματισμένες με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Η συνάντηση της παρουσιάστριας και του ηθοποιού έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με πολλά γέλια και πειράγματα, ειδικά εν όψει ερχομού του Αναδιώτη junior. Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Αναδιώτης πολύ σύντομα θα γίνει πατέρας και η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να τον βάλει λίγο νωρίτερα στην αίσθηση του να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μωράκι.

Είναι γνωστή η επιθυμία της Μαρίας Μπεκατώρου να αποκτήσει το δικό της παιδί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, μιας και ένα μωρό θα ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που φαίνεται να αγχώνει την παρουσιάστρια, που απολαμβάνει υπέροχες στιγμές με τον σύζυγο, την οικογένεια και το στενό φιλικό της περιβάλλον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR