counter

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε κιλά... στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας και ξεκινά δίαιτα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε κιλά... στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας και ξεκινά δίαιτα!
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε κιλά... στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας και ξεκινά δίαιτα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε κιλά στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Κατερίνας Κόκλα και ξεκινά δίαιτα για να τα χάσει. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έξω από τα στούντιο ΚΑΠΑ το απόγευμα της Τρίτης, αυτή την φορά λιγάκι "αλλαγμένο" μιας και είναι εμφανή τα παραπανίσια του κιλά.

Η εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Κατερίνας Κόκλα, η πολυήμερη ξεκούραση στη Νάξο, τα φαγητά της πεθεράς, αλλά και η τάση οι περισσότεροι μέλλοντες μπαμπάδες, όταν η σύντροφος τους είναι έγκυος, να βάζουν κιλά, επηρέασε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης, μπαμπάς μιας δίχρονης κόρης, της Αέλιας, είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο Fthis TV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου, είχε προσθέσει πάνω του 10-12 κιλά. Μάλιστα όπως έλεγε: "Πήρα κιλά στην εγκυμοσύνη και προσπαθώ να τα χάσω. Ακόμη και η Κατερίνα πήρε λιγότερα από μένα".

Ο Γρηγόρης το τελευταίο διάστημα διανύει καθημερινά έναν αγώνα δρόμου μιας και σε ένα μήνα περίπου περιμένει τον καρπό του έρωτά του με την σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα, ετοιμάζει πυρετωδώς την νέα του ψυχαγωγική εκπομπή στον Αντ1 με την Μαρία Μπεκατώρου, ενώ μαζί με την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Λιανό καλημερίζει τους ακροατές από το ραδιόφωνο του Sfera.

Οι πολλαπλές του υποχρεώσεις και οι λιχουδιές που γεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην αγαπημένη του ψαροταβέρνα στην Πεντέλη, δείχνουν να τον έχουν βγάλει εκτός του διατροφικού προγράμματος, αλλά είναι αποφασισμένος να μπει ξανά σε πρόγραμμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR