counter

Κώστας Φραγκολιάς: " Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από Έλληνα σχεδιαστή & από ξένο"

Κώστας Φραγκολιάς: "  Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από  Έλληνα σχεδιαστή & από ξένο"
Κώστας Φραγκολιάς: " Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από Έλληνα σχεδιαστή & από ξένο"

Κώστας Φραγκολιάς

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ανοίγει την καρδιά του το πρώην μοντέλο και παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς και για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο.

Έχετε δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι, δύο φορές. Μία από έναν Έλληνα σχεδιαστή που δεν ήταν αυτό που λέμε πρώτης γραμμής και μία από έναν πολύ γνωστό ξένο. Στην πρώτη περίπτωση μου φάνηκε τόσο αστείος ο τρόπος που με προσέγγισε που του απάντησα: "Κούνα το κεφάλι σου". Στη δεύτερη, παρόλο που ήταν χυδαίος ο τρόπος που μου μίλησε και κάποια στιγμή μάλιστα ένιωσα το χέρι του πίσω από την πλάτη μου, αντέδρασα με τέτοιον τρόπο που εκτίμησε τη στάση μου και δεν με ξαναενόχλησε.

Κώστας Φραγκολιάς

Κώστα, θυμάσαι το πρώτο ραντεβού με την αγαπημένη σου, Μαρκέλλα Κατσογιάννη;

Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε μία καφετέρια, αλλά η πρώτη μας συνάντηση ήταν έναν χρόνο πριν στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2007, όταν και οι δύο ήμασταν σε άλλες σχέσεις. Ένα βράδυ λοιπόν εκεί όπως καθόμουν με την παρέα μου, ήρθε ένα περιστέρι και κουτσούλησε έναν φίλο μου. Για να μην επαναληφθεί, προσπαθήσαμε να βρούμε έναν τρόπο να το διώξουμε. Το πρώτο που σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή ήταν να πάρουμε ένα καλαμάκι και να το χρησιμοποιήσουμε ως φυσοκάλαμο. Όπως ήμουν λοιπόν απέναντι από το περιστέρι και προσπαθούσα να το πετύχω, αισθάνθηκα ένα χέρι να με ακουμπάει στον ώμο. Ήταν η Μαρκέλλα που με ρωτούσε αγριεμένη: "Μα τι κάνεις εκεί;" και υπέθεσα ότι ήταν έτοιμη να μου κάνει φασαρία. "Δεν το κάνεις καλά" συνέχισε, έπιασε το φυσοκάλαμο και το πέτυχε με τη μία! Έναν χρόνο μετά, συναντηθήκαμε εντελώς τυχαία σε ένα κλαμπ, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μερικές ημέρες αργότερα πήγαμε για καφέ. Ήταν καρμική αυτή η σχέση.

Πόση αλήθεια κρύβουν τα δημοσιεύματα που σας ήθελαν να έχετε χωρίσει;

Δεν ισχύουν. Πριν από περίπου έναν χρόνο περάσαμε μία κρίση, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στο σημείο να πούμε "χωρίζουμε" ή ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Γενικά δεν είμαι υπέρ των διαλειμμάτων. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, στην πορεία μίας σχέσης να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν θα είναι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Με τη Μαρκέλλα πλάι μου ξέρω ότι δεν θα είμαι μόνος μου και ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα με βοηθήσει να το λύσουμε. Οι βασικές μας διαφορές με τη Μαρκέλλα είχαν να κάνουν με τη φιλοσοφία ζωής που έχει ο καθένας μας. Εγώ είμαι καλλιτέχνης, ενώ η Μαρκέλλα όχι (σ.σ. έχει σπουδάσει Μαιευτική). Αυτόματα αυτό φέρνει μια δυσκολία, γιατί ενώ, για παράδειγμα, ένα οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι θα μπορούσε να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί, εμείς έπρεπε να μείνουμε στην Αθήνα γιατί είχα πρόβες για το θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

OK! 24 Σεπτεμβρίου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR