counter

Η Raquel Welch φοράει περούκα για να δείχνουν πλούσια τα μαλλιά της

Η Raquel Welch φοράει περούκα για να δείχνουν πλούσια τα μαλλιά της
Η Raquel Welch φοράει περούκα για να δείχνουν πλούσια τα μαλλιά της

Στα 73 της η Raquel Welch δείχνει πολύ όμορφη και καλοδιατηρημένη για την ηλικία της.

Το σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ΄60 με το χαρακτηριστικό σώμα κλεψύδρα, αδυνατεί να πιστέψει ότι ο χρόνος περνά και τα πλούσια μαλλιά της δεν θα είναι τόσο λαμπερά στις κοσμικές της εμφανίσεις. Για τον λόγο αυτό φορά πάντα περούκα τα τελευταία χρόνια στα επίσημα gala, ώστε η κόμη της να είναι πάντα καλοχτενισμένη και πλούσια, αφού τα extensions και οι τρέσες δεν είναι για την ηλικία της.

Η Raquel Wells, αποδίδει στην σωστή διατροφή, τη yoga και την άσκηση, την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπό της και αρνείται ότι έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση.

Η Ράκελ Γουέλς που έγινε διάσημη στη δεκαετία του 1960 μετά την ερμηνεία της το 1966, στο φιλμ "One Million Years BC" όπου φόρεσε το περίφημο καστόρινο μπικίνι, παραμένει μία πολύ θελκτική γυναίκα. Έχει κάνει 4 γάμους και έχει δύο παιδιά τον 53χρονο Damon και την 51 ετών Tahnee.

Η ίδια σε συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρει είπε ότι δεν θέλει να φοβάται τον χρόνο που περνά, γι' αυτό και φροντίζει πολύ τον εαυτό της, για να είναι παράδειγμα για τις συνομήλικές της γυναίκες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR