counter

Σοφία Αλιμπέρτη: Μετακομίζει στην Αμερική

Σοφία Αλιμπέρτη: Μετακομίζει στην Αμερική
Σοφία Αλιμπέρτη: Μετακομίζει στην Αμερική

Σοφία Αλιμπέρτη

Όπως αναφέρει το ΛΟΙΠΟΝ η Σοφία Αλιμπέρτη μεταναστεύει στη Αμερική, όχι για να βρει δουλειά, όπως χιλιάδες Έλληνες τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης, αλλά για χάρη του μικρότερου γιου της, Νικόλα.

Είναι η Ελληνίδα μάνα, που τα κάνει όλα για χάρη των παιδιών της! Τρανό παράδειγμα λοιπόν η Σοφία Αλιμπέρτη που αποφάσισε πρόσφατα να ζήσει στην Αμερική, επειδή ο Νικόλας θέλει να σπουδάσει υποκριτική. Όταν της το ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει για Αμερική, εκείνη την έπιασε πανικός.

Ο γιος της να ζει μακριά της; Αποκλείεται! Δεν ήθελε όμως να του κόψει και τα φτερά και έτσι βρήκε την χρυσή τομή. Θα πάει και αυτή μαζί του, οπότε, ούτε εκείνος θα αισθάνεται μόνος του σε μια ξένη χώρα ούτε εκείνη θα ανησυχεί.

Έτσι κι αλλιώς, αυτό το διάστημα δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που να την κρατούν εδώ και μπορεί άνετα να ζει κάποιους μήνες στην Αμερική και κάποιους μήνες στην Ελλάδα. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει έναν ακόμη γιο, αρκετά μεγάλο πια, που πήγε στρατό και ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τον Μιχαήλ- Άγγελο, στον οποίο επίσης έχει μεγάλη αδυναμία και δεν θα αντέξει και πολύ μακριά του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR