counter

Μαίρη Συνατσάκη: "Γιατί δεν θα συνεργαστώ με Λιάγκα-Σκορδά"

Μαίρη Συνατσάκη: "Γιατί δεν θα συνεργαστώ με Λιάγκα-Σκορδά"
Μαίρη Συνατσάκη: "Γιατί δεν θα συνεργαστώ με Λιάγκα-Σκορδά"

Mαίρη Συνατσάκη


Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ξεκαθάρισε το γιατί δεν θα συνεργαστεί φέτος με το δίδυμο του πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, ενώ μίλησε και για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του "Dancing with the Stars".

"-Επανέρχομαι στην νέα σου συνεργασία με τον ΑΝΤ1, όπου αρχικώς γράφτηκε ότι θα είσαι στο πάνελ μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Αυτό η αλήθεια είναι ότι κυκλοφόρησε πολύ νωρίς. Δεν είχε κάποια βάση όταν ακούστηκε. Δεν είχε γίνει καν κάποια συζήτηση με τους ανθρώπους του καναλιού για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας. Ποτέ δεν ήταν οριστικό ότι θα συνεργαζόμουν με την Φαίη και τον Γιώργο.

-Να θεωρήσω ότι επιθυμείς να εξελιχθείς και ότι δεν θα ήθελες να επαναληφθείς συμμετέχοντας σε μια εκπομπή που ούτως ή άλλως προυπήρχες ως συνεργάτης;

Όχι. Δεν ήταν τελεσίδικη η κουβέντα μας. Όταν επέστρεψα στον ΑΝΤ1, ήθελαν και εκείνοι να δουν σε τι φάση είμαι. Κάναμε μια συζήτηση, η οποία κατέληξε στο να μην είμαι στο πρωινό αλλά ούτε στον Θέμο Αναστασιάδη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όμως να επαναλάβω πράγματα που με δίδαξαν. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.

-Άρα, ούτε και το ότι πρόκειται να βρίσκεσαι στο «Dancing with the Stars» στη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια ισχυεί.

Πρώτη φορά ακούω το να είμαι στην θέση της Ζέτας. Για το «Dancing with the stars» όντως συζητάμε με το κανάλι σε πάρα πολύ καλή βάση. Δεν ξέρω, όμως, πού θα καταλήξει αυτό."

Mαίρη Συνατσάκη

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR