counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Λίγες ή πολλές ημέρες διακοπών απόλαυσαν όλοι οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους.  

Το ερωτευμένο ζευγάρι Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασιλική Τσεκούρα γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο στη Μύκονο και ο φακός τους "συνέλαβε" σε γνωστή παραλία του νησιού. Απόλαυσαν το μπάνιο τους και έπαιξαν με τον σκύλο τους. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ. Όσο για το κορμί της Βασιλικής, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Στην Μύκονο παραθέριζε και η οικογένεια Βορίδη. Ο βουλευτής της ΝΔ με την σύζυγο του, Δανάη Μιχελάκου και τον γιο τους, επέλεξαν το "νησί των Ανέμων" για να ξεκουραστούν και να περάσουν ήσυχες οικογενειακές στιγμές. Το διάστημα αυτό το νησί είναι πιο ήσυχο μιας και ο περισσότερος κόσμος έχει επιστρέψει. Η οικογένεια Βορίδη ξετρελάθηκε με το θαλάσσιο σκι. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι και δείχνουν να έχουν μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Στις Σπέτσες είδαμε την Στέλλα Καλλή που αποχωρίστηκε τα τακούνια και τα υπερπαραγωγή φορέματα της πίστας και με casual χαλαρό στιλ περπάτησε  στο όμορφο νησί, απόλαυσε τις ανέμελες στιγμές της χαλαρή και ευδιάθετη έκανε βόλτα με την άμαξα.

Στις Σπέτσες είδαμε και τον Άρη Σπηλιοτόπουλο με την σύζυγο του Νάνσυ Λεονάρδου. Με casual look πέρασαν λίγες μέρες στο νησί, το οποίο το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου είχε την τιμητική του με την "Αρμάτα" που διοργανώνεται κάθε χρόνο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR