counter

"Μπρούσκο": Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που αναμένεται να ξετρελάνει το κοινό

"Μπρούσκο": Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που αναμένεται να ξετρελάνει το κοινό
"Μπρούσκο": Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που αναμένεται να ξετρελάνει το κοινό

Το "Μπρούσκο" είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που αναμένεται να ξετρελάνει το κοινό. Το τηλεπεριοδικό MY tv που κυκλοφορεί στα περίπτερα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα και πλούσιο υλικό για το νέο σίριαλ.

Δύο οικογένειες... δύο τόποι. Οι ζωές τους καρµικά δεµένες µέσα στον χρόνο. Ενωµένες µε το πάθος της παραγωγής κρασιού, µε έρωτες ανοµολόγητους. Ποιες είναι οι δύο οικογένειες και πώς δένεται το γαϊτανάκι που θα τις βάλει στο παιχνίδι µε τη µοίρα, στο παιχνίδι µε τον ίδιο τους τον εαυτό και τις κρυφές επιθυµίες που αναζητούν λύτρωση; Δύο καταξιωµένοι δηµιουργοί, η Βάνα Δηµητρίου (σενάριο) και ο Ανδρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία), υπογράφουν τη νέα καθηµερινή σειρά του ΑΝΤ1 και µας παρασέρνουν σ' ένα µεθυστικό ερωτικό ταξίδι… "

Ζευγάρι στην Κύπρο

Μπρούσκο

Αχιλλέας Ματθαίος (Ανδρέας Γεωργίου) • Ο σύζυγός της Ευρυδίκης Ματθαίου

Μπον βιβάν, ατίθασος, ασυµβίβαστος. Είναι ο µικρός γιος της οικογένειας Ματθαίου, µόλις 30 χρόνων. Μία µοιραία νύχτα ο έρωτας θα τον χτυπήσει µε τα βέλη του. Θα είναι η… λάθος γυναίκα;

Ευρυδίκη Ματθαίου (Μέλπω Κολόµβου) • Η σύζυγος του Αχιλλέα Ματθαίου

Όµορφη, κοινωνική και ιδιαίτερα οµιλητική. Απλή, λιτή και φινετσάτη! Η κοσµοπολίτισσα νύφη των Ματθαίων κρύβει τα προδοµένα αισθήµατά της πίσω από διατροφικές εµµονές και αναζητεί µία άλλη ζωή σε µία εποχή του παρελθόντος. Κρυµµένος ροµαντισµός ή ανάγκη να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν πραγµατικά;

Ζευγάρι στην Κρήτη

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤΕΝΝΑ, Μπρούσκο

Σήφης Γιαννακάκης (Αποστόλης Τότσικας) • Ο σύζυγος της Μελίνας Γιαννακάκη

Παντρεύτηκε τη γυναίκα των ονείρων του χωρίς να ξέρει ότι µαζί της θα ζήσει έναν «εφιάλτη», µία φουρτούνα, ένα όνειρο γκρίζο. Μέσα του κουβαλάει ένα βαρύ µυστικό και µία πληγή αγιάτρευτη! Πιστός στις παραδόσεις, λιγοµίλητος.

Μελίνα Γιαννακάκη (Ελένη Βαΐτσου) • Η σύζυγος του Σήφη Γιαννακάκη

Η Μελίνα είχε ετοιµαστεί για να ζήσει τη µεγάλη στιγµή! Όµως, συναντά τυχαία τον αληθινό έρωτα, που κατάφερε να διαγράψει µέσα της όλα όσα είχε ζήσει µέχρι εκείνη τη στιγµή. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Αχιλλέα Ματθαίου. Από κορίτσι γίνεται γυναίκα. Μία γυναίκα που θέλει να ζήσει αυτό που ζητάει η καρδιά της και όχι αυτό που της επιβάλλουν οι συνθήκες.

 Οικογένεια στην Κρήτη

Μπρούσκο

∆ιαµαντής Νικολάου (Γιώργος Ζένιος) • Θείος του Σήφη Γιαννακάκη

Με καταγωγή από την Κύπρο και την Κρήτη. Προτίµησε όµως µετά τα 40 του να µείνει µόνιµα στην Κρήτη. Ο Σήφης και η Αναστασία είναι ανίψια του από την ετεροθαλή αδερφή του Κατερίνα Γιαννακάκη. Αποφασιστικός, δυναµικός, κτητικός, ηγέτης. Πρόεδρος του οινοποιείου στην Κρήτη. Με την πρώτη του γυναίκα χώρισε. Η ∆άφνη Νικολάου είναι η δεύτερη νόµιµη σύζυγός του, που τη ζηλεύει αφόρητα.

∆άφνη Νικολάου (Εβελίνα Παπούλια) • Σύζυγος του ∆ιαµαντή Νικολάου

Μία γυναίκα µε ένοχο παρελθόν! Ξεκίνησε ως κολ γκερλ σε στούντιο του Κολωνακίου, µέχρι που αγάπησε τον ∆ιαµαντή και την πήρε δίπλα του. Μία γυναίκα ζωντανή και πρόσχαρη, η χαρά της ζωής. Τι θα γίνει όµως αν το µυστικό της αποκαλυφθεί; Μήπως η χαρά διαρκεί πάντα για λίγο;

 Αδελφή στην Κρήτη

Μπρούσκο

Αναστασία Γιαννακάκη (Βαρβάρα Λάρµου) • Η µεγάλη αδερφή του Σήφη Γιαννακάκη

Εσωστρεφής, φιλόδοξη, µε φινετσάτη εµφάνιση. Ζει στην Αθήνα αλλά έχει αφήσει την καρδιά της στην Κρήτη. Προδοµένη. Θέλει να λυτρωθεί από το παρελθόν της ίσως µε ακραίο τρόπο…

 Οικογένεια στην Κύπρο

Μπρούσκο

Μπρούσκο

∆ήµητρα Ματθαίου (Παυλίνα Μαυρή) • Η σύζυγος του Νεκτάριου Ματθαίου

Όµορφη, ζηλιάρα, ερωτευµένη µε τον άνδρα της. Λατρεύει την κόρη της. Μια ήρεµη δύναµη που µε την πρώτη εικόνα ξεγελά, αλλά όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων δείχνει ότι ξέρει να παίζει το παιχνίδι µε τους δικούς της όρους.

Ανδριανή Ματθαίου (Έλλη Κυριακίδη) • Η γιαγιά της οικογένειας Ματθαίου

Μία σύγχρονη Μπουµπουλίνα. Στήριξε τα εγγόνια της µετά τον χαµό των γονιών τους σε τροχαίο δυστύχηµα, αλλά και την οικογενειακή επιχείρηση µε πυγµή και θάρρος. Τρέφει ιδιαίτερη αδυναµία στον Αχιλλέα Ματθαίου καθώς είναι ο βενιαµίν της οικογένειας.

 Αδέλφια στην Κύπρο

Μπρούσκο

Μπρούσκο

Ματθαίος Ματθαίου (Κούλης Νικολάου) • Ο µεγάλος αδερφός του Αχιλλέα Ματθαίου

Ο αρχηγός της οικογένειας. Έχασε τη γυναίκα του έναν χρόνο νωρίτερα και αφοσιώθηκε πλήρως στη δουλειά του. Ευφυής και διαισθητικός, έχει όµως και τη «σκοτεινή» του πλευρά και τις σκέψεις που τον καθορίζουν…

Νεκτάριος Ματθαίος (Στέφανος Μιχαήλ) • Ο µεσαίος γιος της οικογένειας Ματθαίου, αδερφός του Αχιλλέα

Παντρεµένος από 22 ετών µε τη ∆ήµητρα Ματθαίου, έχει ήδη µία κόρη 8 ετών, τη Μαρίνα. Παράλληλα, διατηρεί παράνοµη σχέση µε την 25χρονη Χριστίνα, την νταντά της κόρης του. Ερωτιάρης και παράτολµος, ζει τη ζωή ακραία και καταλυτικά, µε επιπτώσεις όχι µόνο στον ίδιο αλλά και στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.

 Οι φίλοι στην Κρήτη

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤΕΝΝΑ, Μπρούσκο

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤΕΝΝΑ, Μπρούσκο

Μπρούσκο

Κωνσταντίνα Ελευθερίου (Τζόυς Ευείδη) • Η κολλητή φίλη της ∆άφνης Νικολάου

Εδώ και 10 χρόνια ζει στην Κρήτη. Είναι ιδιοκτήτρια καφενείου. Μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι αυτή που γνώρισε στη ∆άφνη τον ∆ιαµαντή Νικολάου. Το ένοχο παρελθόν της είναι άρρηκτα συνδεδεµένο µε εκείνο της φίλης της (σ.σ. της ∆άφνης). Εργατική, επίµονη και µε χιούµορ...

Βασιλική Παπαδάκη (Τζούλη Τσόλκα) • Η κολλητή φίλη της Μελίνας Γιαννακάκη

Είναι µουσική παραγωγός στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθµό των Χανίων. Φίλη µε τη Μελίνα από τα παιδικά τους χρόνια. Πληγωµένη και απογοητευµένη από µία σχέση…

Μηνάς ∆ουκάκης (Αλέξανδρος Παρίσης) • Ο κολλητός φίλος του Σήφη Γιαννακάκη

∆ουλεύει επιστάτης στα κτήµατα των Γιαννακάκηδων. Είναι ερωτευµένος µε τη Βασιλική Παπαδάκη. Οι «ακατέργαστοι» όµως χειρισµοί του και ο τρόπος που προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του µάλλον την αποµακρύνουν από εκείνον... Αν και το να ξεφύγεις από έναν τύπο σαν τον Μηνά, δεν είναι εύκολη υπόθεση!

 Οι εχθροίΜπρούσκο

Μπρούσκο

Μπρούσκο

Μάρκος Χατζής (Αντώνης Καρυστινός) • Εµπλέκεται µε την οικογένεια των Γιαννακάκηδων και των Ματθαίων στον χώρο των επιχειρήσεων

Ένας από τους «κακούς» της ιστορίας. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Θα εµφανιστεί στην Κύπρο και θα εµπλακεί στη ζωή των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων. Οι προθέσεις του σκοτεινές. ∆εν διστάζει να χρησιµοποιήσει τη γοητεία του για να επιτύχει τους σκοπούς του. Ο έρωτας όµως θα τον βάλει σε δίληµµα και θα αλλάξει τη ζωή του αλλά και τον τρόπο που σκέφτεται.

Αντώνης Σταυρίδης (Μαρίνος Κόνσολος) • Ο συνεργάτης του Μάρκου Χατζή

Όµορφος, κοινωνικός, έξυπνος και φιλόδοξος. Συνεργάζεται κρυφά µε τον Μάρκο Χατζή σε ένα σχέδιο σαµποτάζ της κοινοπραξίας Κυπρίων και Κρητικών. Κάποια στιγµή θα αυτονοµηθεί. Υπήρξε φίλος µε τη ∆ήµητρα Ματθαίου. Θα ερωτευτεί και θα µπλέξει στη δίνη ενός ερωτικού τριγώνου…

Αγγελική Νοµικού (Ναταλί Γρηγοριάδου) • Παλιότερη σχέση του Σήφη Γιαννακάκη

Θα µπορούσε να είναι η µοιραία γυναίκα. Θα έρθει από το παρελθόν του Σήφη Γιαννακάκη στο παρόν για να ανατρέψει τα πάντα. Έχει µία κόρη, τη Στεφανία, που µε τη σειρά της θα µάθει το µυστικό της ύπαρξής της και όλα θα αλλάξουν στη ζωή της.

To παιδίΜπρούσκο

 

Μαρίνα Ματθαίου (Χριστίνα Άδωνη) • Η 8χρονη κόρη του Νεκτάριου και της ∆ήµητρας Ματθαίου

Η αδυναµία όλης της οικογένειας στην Κύπρο. Ένα πανέξυπνο και δραστήριο κοριτσάκι, που δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά του πατέρα του και του έχει µεγάλη αδυναµία. Καλή µαθήτρια, «γλωσσού» µε συµπαθητικό τρόπο, πεισµατάρα και πολύ φιλότιµη.

Η νταντά

Χριστίνα Λαζάρου • Η νταντά της µικρής Μαρίνας

Αγαπάει πολύ τη µικρή Μαρίνα και είναι τρελά ερωτευµένη µε τον Νεκτάριο, µε τον οποίο έχουν παράνοµο δεσµό, αλλά νιώθει ενοχές γι' αυτό επειδή είναι παντρεµένος. Είναι πιο θετικός χαρακτήρας από όλους! Γοητευτική, ανεκτική, ευπροσάρµοστη, ντροπαλή και βαθύτατα ενοχική.

To άλογο

Μπρούσκο

Η «Καταιγίδα» • ∆ώρο του Αχιλλέα Ματθαίου στην ανιψιά του Μαρίνα

Το αγαπηµένο, όµορφο και εντυπωσιακό άλογο της οικογένειας Ματθαίου. Ο Αχιλλέας βάφτισε τη φοράδα «Καταιγίδα» γιατί όταν την έφεραν µια νύχτα στο σπίτι είχε ξεσπάσει µία τροµερή καταιγίδα. Είναι έγκυος και στο τρίτο επεισόδιο θα γεννήσει ένα αρσενικό πουλάρι που θα το ονοµάσουν «Κεραυνό».

Διαβάστε περισσότερα στο Μy tv που κυκλοφορεί:

MY TV 1209

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR