counter

Tommy Hilfiger Spring 2014 Collection

Tommy Hilfiger Spring 2014 Collection
Tommy Hilfiger Spring 2014 Collection

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει το ατελείωτο καλοκαίρι με μια πολύχρωμη, σπορ συλλογή που αποτυπώνει την ευκολία και την νεανική διάθεση του στυλ Cali. «Είναι το Melrose στο Μαλιμπού», λέει ο σχεδιαστής, «Η δυτική ακτή αποτελεί τη χρυσή εποχή του surf, του αθλητισμού και της αισιοδοξίας».  

 

Με την ηλιόλουστη Δυτική Ακτή στο μυαλό του, ο Tommy Hilfiger σχεδιάζει σε μια χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από saturated brights, έως ηλιόλουστα pastels. Στα iconic American classics, όπως το polo, το μπουφάν Barracuda, τα αθλητικά ζέρσεϊ, και το πουκάμισο μπόουλινγκ, προσθέτει ένα ζωντανό μεταμοντέρνο spin. Για την άνοιξη 2014, η κολεξιόν δίνει στα track-pant μια ευκολία και το ράψιμο ολοκληρώνεται με μια διακριτική λεπτομέρεια denim και chambray. Ταιριάζοντας το punched up με χρώμα και με το eye-catching στοιχείο, τα Hawaiian prints ζωντανεύουν τη σιλουέτα. 

 

Με παραπομπές στις καταδύσεις, το surf και το skate η κολεξιόν δανείζεται από τον ζωντανό τρόπο ζωής που προέρχεται από το Golden State και οι αθλητικές λεπτομέρειες έχουν επιδέξια ενσωματωθεί σε όλη τη συλλογή. Το κολεγιακό πόλο επανεμφανίζεται ως zip-closed φόρεμα με καινοτομίες από πλεγμένο νεοπρένιο και δέρμα. Μεταξένια σορτς για τζόκινγκ διαθέτουν γκρο λεπτομέρειες. Τα scuba jeans αποτελούν ένα surf/turf hybrid. Τα graphic color-blocking και οι overlock-ραφές εμπνέονται από στολές καταδύσεων και σανίδες surf. Τα μαγιό έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζονται εύκολα τόσο με την παραλία όσο και με την πόλη. Η ατμόσφαιρα είναι trad meets rad και το look all-American.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR