counter

Γιάννης Μυγδαλάς: Ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη!

Γιάννης Μυγδαλάς: Ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη!
Γιάννης Μυγδαλάς: Ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη!

Μαρία Ηλιάκη

Ενας νέος, γοητευτικός άντρας έχει μπει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη ζωή της 34χρονης παρουσιάστριας του Alpha και την έχει κάνει να λάμπει από ευτυχία, όπως αναφέρει για το ΟΚ! η Αναστασία Αργυριάδου.

Πρόκειται για τον 27χρονο Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά, συνιδιοκτήτη του κλαμπ Markiz στο Λιμάνι της συμπρωτεύουσας, αλλά και του beach bar Μόλος, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, στην παραλία Χανιώτης στη Χαλκιδική.

Μαρία Ηλιάκη & Γιάννης Μυγδαλάς

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν εκείνη ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα για τη βάφτιση της κόρης των φίλων της Γιώργου Καραϊσάρογλου - Ρίδα και Βαρβάρας Γάππα και από τότε είναι αχώριστοι. "Η απόσταση δεν φαίνεται να τους προβληματίζει, αφού μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών έχουν μοιραστεί αρκετό χρόνο. Πριν από το τελευταίο ταξίδι της Μαρίας στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο τριήμερο, οπότε και έμεινε στο σπίτι του αγαπημένου της, ο Γιάννης είχε βρεθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για να τη συναντήσει. Στο πλευρό του είχε κατά καιρούς εντυπωσιακές γυναίκες, όμως με τη Μαρία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά", αποκαλύπτει στο ΟΚ! φίλος του επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

OK 1009

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR