counter

FTHISTV - Βαγγέλης Περρής: "Αν έλεγες σε κάποιον ότι ο Κωστόπουλος θα κάνει πρωινό θα έπεφτε ξερός από τα γέλια" (Video)

O Bαγγέλης Περρής μιλά για την μεταγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου

O Bαγγέλης Περρής καλεσμένος στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα ήταν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μεταξύ άλλων σχολίασε και τις τηλεοπτικές εξελίξεις στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα την μεταγραφή των Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα, αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλο, που αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega.

Συγκεκριμένα, για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την μη αναμενόμενη είσοδό του στον πρωινό τηλεοπτικό στίβο σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Πριν από μερικά χρόνια σε όποιον και να το έλεγες θα χτυπιόταν από τα γέλια και πρώτος ο Κωστόπουλος. Φαντάζομαι ότι και ο ίδιος ο Κωστόπουλος. Στην εποχή της αυτοκρατορίας των περιοδικών του, τέτοιου είδους τηλεοπτικά προιόντα θεωρούνταν τουλάχιστον ελαφρά και ήταν αντικείμενο χλευασμού τις περισσότερες φορές. Νομίζω ότι κανείς δεν πίστευε ότι θα έκανε τέτοια εκπομπή. Ενώ από καθωπρεπισμό πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά, στην πραγματικότητα θα δείξει τι είναι ο καθένας, αλλά την καλή θέση την έχουνε ο Λιάγκας με τη Σκορδά. Ο Πέτρος έρχεται από άλλο αγώνισμα, έρχεται από... πινγκ πονγκ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR