counter

Στο EXTRA ο Γιώργος Τράγκας

Στο EXTRA ο Γιώργος Τράγκας
Στο EXTRA ο Γιώργος Τράγκας


Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Το Extra Channel ανακοίνωσε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του σταθμού και προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Το EXTRA CHANNEL καλωσορίζει τον επιτυχημένο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα από σήμερα στο δυναμικό του καναλιού.Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος επιστρέφει στο Extra Channel όπου με τη δυναμική του παρουσία  ετοιμάζει επιθετική ενημέρωση που θα προκαλέσει το κατεστημένο.Ο Γιώργος Τράγκας, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 21:00 ως και τις 21:45, θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για ότι δεν λένε οι άλλοι …. "ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ".

Παράλληλα από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:30, ετοιμάζει την πιο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ" στο φετινό τηλεοπτικό πεδίο όπου θα αποκαλύπτει με τον αξεπέραστο τρόπο του, τι πραγματικά συμβαίνει στο πολιτικό παρασκήνιο, παρουσία πολιτικών και προσώπων της επικαιρότητας. Καθημερινή ενημέρωση "Χωρίς Αναισθητικό" και εβδομαδιαία "Απαγορευμένη Ζώνη" για όσους αντέχουν τις αλήθειες!"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR