counter

Γιάννης Βόγλης: "Έχασα το σπίτι μου. Οι τοκογλύφοι με εκβίασαν"

Γιάννης Βόγλης: "Έχασα το σπίτι μου. Οι τοκογλύφοι με εκβίασαν"
Γιάννης Βόγλης: "Έχασα το σπίτι μου. Οι τοκογλύφοι με εκβίασαν"

Γιάννης Βόγλης

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ έδωσε ο Γιάννης Βόγλης και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν έχασε το σπίτι του αλλά και τους εκβιασμούς που υπέστη από τοκογλύφους.

"Πριν από λίγα χρόνια έγινε πλειστηριασμός στην τριώροφη κατοικία, που διατηρούσα στην Γλυφάδα. Συνέβη και ήταν σοκαριστικό. Πόνεσα πολύ, όταν έχασα το σπίτι, διαφορετικά θα ήμουν αναίσθητος. Οι τοκογλύφοι με εκβίασαν πάρα πολύ. Όταν δανειζόμουν χρήματα για να μπορέσω να προχωρήσω το σπίτι, επειδή μου ήρθαν ανάποδα τα πράγματα, δέχθηκα μεγάλο εκβιασμό". Παρ' ολ' αυτά, δεν απειλήθηκε η ζωή του. "Δέχθηκα κάποιες ψιλοαπειλές του τύπου "Εμείς σπάμε πόδια και χέρια". Ήταν από κάτι μούτρα τοκογλύφους στους οποίους είπα: "Ελάτε όποτε θέλετε να μου σπάσετε και τα χέρια και τα πόδια και να δούμε ποιος θα βγει μαχαιρωμένος!".

Όσον αφορά στο σπίτι που έχασε στον πλειστηριασμό αναφέρει: "Το μόνο που φρόντισα ήταν να το πάρει κάποιος συγγενής, από το να πάει σε χέρια ξένων. Αυτό με πονούσε περισσότερο παρά το ότι χάνω το σπίτι. Τούβλα είναι άλλωστε".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR