counter

Σκήνες από τo trailer της εκπομπής "Μίλα" με την Τατιάνα Στεφανίδου να φοράει βέλο

Σκήνες από τo trailer της εκπομπής "Μίλα" με την Τατιάνα Στεφανίδου να φοράει βέλο
Σκήνες από τo trailer της εκπομπής "Μίλα" με την Τατιάνα Στεφανίδου να φοράει βέλο

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες από το trailer της νέας καθημερινής εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που θα βγει στον αέρα στις 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00. Η Τατιάνα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει τον ρόλο ανακρίτριας που ξεχειλίζει από μυστήριο και ίντριγκα.

Ο τίτλος της εκπομπής παραμένει ο ίδιος σε αντίθεση με τo concept, που δείχνει να έχει μερικές διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με πέρσι.

Ανάμεσα στα χαρτιά της Τατιάνας για την νέα σεζόν,όπως όλα δείχνουν, θα είναι και η ενίσχυση του ενημερωτικού προφίλ του "Μίλα" που φέτος θα είναι ακόμα περισσότερο εναρμονισμένο με τις τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις. Η παρουσία της στο trailer αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και γοητευτική, με νέο ανανεωμένο look στα μαλλιά της.

Δείτε εδώ το δελτίο Τύπου της εκπομπής:

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα (Τρίτη 3/9) από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Star για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ της εκπομπής "ΜΙΛΑ" με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δημοσιογραφικά γραφεία χρειάστηκε να διαμορφωθούν σε αίθουσα ανακρίσεων, κόσμος να πηγαινοέρχεται, αφού συμμετείχε στο γύρισμα και κοινό, η πειστικότατη  «σκληρή» ανακρίτρια κατά κόσμον Γεωργία Ζώη-ηθοποιός-, στυλίστριες  κομμώτριες και μακιγιέζ και βέβαια η Τατιάνα πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ με φόρεμα σε στυλ ‘50s και ύφος femme fatale, με κουάφ και μαύρο βέλο, σε κόντρα ρόλο με εκείνον της αυστηρής ανακρίτριας αλλά και  τον λιτό χώρο της ανάκρισης.

Η Τατιάνα αρνείται σθεναρά να μιλήσει, παρά τη «σκληρή» ανάκριση, που υφίσταται από την αμείλικτη δεσμοφύλακα. Εκείνη επιμένει, τα πειστήρια  είναι ακράδαντα και η διαρκής προτροπή «ΜΙΛΑ» είναι εξαντλητική.

Παρόλαυτα, η Τατιάνα αντιστέκεται μέχρι τέλους και δηλώνει με σθένος ότι θα μιλήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00, που ξεκινάει  η εκπομπή «ΜΙΛΑ» και τότε θα τα πει όλα.

Το τρέιλερ γυρίστηκε με κινηματογραφικό τρόπο και θυμίζει διαφημιστικά αστυνομικών ξένων σειρών υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της εκπομπής Νίκου Χατζηαγγελή. Επίσης δεν εξαντλείται σε αυτή τη βερσιόν αλλά θα ακολουθήσει και  β΄μέρος.

TO BE CONTINUED…"                   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR