counter

Η Τατιάνα Στεφανίδου έγινε ξανθιά!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έγινε ξανθιά!
Η Τατιάνα Στεφανίδου έγινε ξανθιά!

Τα σκούρα καστανά μαλλιά, πότε με μελί και πότε με χάλκινες ανταύγειες αποχωρίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου υποκύπτωντας περιστασιακά στο ξανθό.

Η παρουσιάστρια όπως έγραψε στο blog της, εκ πεποιθήσεως το αποχωρίζεται και όχι επειδή πραγματικά θέλει: "Αυτό το ξανθό του ήλιου κάθε χρόνο δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ. Ταιριάζει με το μαυρισμένο δέρμα και ρίχνει φως στο πρόσωπο. Μου θυμίζει την ανεμελιά του καλοκαιριού, τη γλύκα της ελευθερίας. Το αποχωρίζομαι μόνο εκ… πεποιθήσεως και όχι γιατί πραγματικά το θέλω. Φέτος λοιπόν είπα να το κρατήσω και μάλιστα να το τονίσω!"

Ο hair stylist Νικόλας Βιλιώτης έφτασε στο σπίτι της στην Κηφισιά με ένα Mojito στο χέρι και μετά από πολύ συζήτηση, η ρίζα άνοιξε λίγο και μικρές ανταύγειες φώτισαν το στεφάνι.

"Τις πρώτες μέρες έβγαζα ένα μικρό επιφώνημα έκπληξης κάθε φορά που κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Το ξανθό έχω να το δω στο κεφάλι μου από παιδί!"

Δεν γνωρίζαμε ότι η παρουσιάστρια μικρή ήταν ξανθιά, αφού ποτέ δεν έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες από την παιδική ή εφηβική της ηλικία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR