counter

Eπιτέλους τους βρήκαν! Αυτοί είναι οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας "50 Αποχρώσεις του Γκρέι"

Eπιτέλους τους βρήκαν! Αυτοί  είναι οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας "50 Αποχρώσεις του Γκρέι"
Eπιτέλους τους βρήκαν! Αυτοί είναι οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας "50 Αποχρώσεις του Γκρέι"

Μετά από μήνες δημοσιευμάτων, διαδικτυακών debate και φημών το casting για την κινηματογραφική μεταφορά του best seller "Fifty Shades Of Grey" που έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων τις προηγούμενες χρονιές ολοκληρώθηκε και μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τα ονόματα..

Η Dakota Johnson και ο Charlie Hunnam θα υποδυθούν την Anastasia Steele και τον Christian Grey. Οι προβλέψεις έπεσαν έξω με τους παραγωγούς να επιλέγουν ηθοποιούς που δεν είναι και τόσο αναγνωρίσιμοι. 

Την αποκάλυψη των δύο ονομάτων των πρωταγωνιστών έκανε η πλούσια πλέον συγγραφέας της ερωτικής νουβέλας E.L. James μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.
50 SHADES OF GREY 

H 23χρονη Dakota αν δεν την γνωρίζετε με την πρώτη ματιά σας υπενθυμίζουμε ότι πιθανόν να την έχετε δει στις ταινία "The Social Network" (είχε μια σέξι σκηνή με τον Justin Timberlake), στο "21 Jump Street" και στο "The Five-Year Engagement and Beastly". Eίναι η κόρη του Don Johnson και της πρώην συζύγου του Melanie Griffith.

50 SHADES OF GREY |
Όσο για τον Charlie, που κατάφερε να κλέψει τον ρόλο από το μεγάλο φαβορί Ryan Gosling, είναι 33 ετών, βρετανός και έχει πρωταγωνιστήσει στα "Sons Of Anarchy" και "Pacific Rim".

50 SHADES OF GREY
Οι αντιδράσεις των φανατικών αναγνωστών του βιβλίου αναμένονται να είναι άμεσες και... αυστηρές!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR