counter

Γέννησε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Γέννησε η Σίσσυ Χρηστίδου!
Γέννησε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Σίσσυ Χρηστίδου στη Χαλκδική

Γέννησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μπήκε χθες το απόγευμα στο μαιευτήριο του Διαβαλκανικού Kέντρου Θεσσαλονίκης γέννησε μετά από λίγες ώρες, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον ερχομό του γιου τους. Δίπλα τους από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι γονείς τους που περίμεναν με ανυπομονησία και τον δεύτερο εγγονό από τα παιδιά τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου που έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη αφού περίμενε να γεννήσει από μέρα σε μέρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέννησε τον πρώτο της γιο το 2009 και τον δεύτερο το 2013. Οι πρίγκιπες της ζωής της, Φίλιππος Ραφαήλ και το νεογέννητο αγοράκι της, θα έχουν γενέθλια με 17 ημέρες διαφορά, αφού μόλις στις 13 Αυγούστου η ευτυχισμένη οικογένεια γιόρτασε τα 5α γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους.

Ο μικρούλης ήρθε κανονικά στις μέρες του, αφού η Σίσσυ ήταν τελειόμηνη και υπολόγιζε να γεννήσει τέλη Αυγούστου. Στην εκπνοή του καλοκαιριού θα έχει γενέθλια ο μικρός που είναι Παρθένος στο ζώδιο και ακόμη δεν έχουν αποφασίσει το όνομά του.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του μαιευτηρίου.

"Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, συνοδευόμενη από το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, προσήλθε χθες το απόγευμα στο Μαιευτήριο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Με τη συνδρομή του μαιευτήρα – γυναικολόγου Ιωάννη Καλογιαννίδη, η Σίσσυ Χρηστίδου γέννησε αγοράκι, βάρους 3.400 γρ., στις 23:30. Μητέρα και νεογνό, χαίρουν άκρας υγείας".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR